GÜNDEM

Haksever'e havada doğum günü sürprizi

NTV spikeri Oğuz Haksever, 54. doğum gününü bu kez havada kutladı!

Haksever'e havada doğum günü sürprizi

Ünlü televizyoncuya doğum günü sürprizi! Basın İlan Kurumu'nun Spikerler Derneği ile birlikte Kayseri'de düzenlediği eğitim seminerine katılan Oğuz Haksever, 54. doğum gününü dönüş yolunda havada kutladı!

"Haberin sesleri Anadolu'da" sloganıyla Kayseri'de düzenlenen eğitim seminerine TRT'den Defne Sarısoy ve Radikal'den Ertuğrul Mavioğlu ile birlikte katılan Oğuz Haksever, dönüş yolunda gazeteci arkadaşlarının sürpriziyle karşılaştı.

Doğum günü sürprizi için Dernek Başkanı ve TV Net spikeri Veyis Ateş, İnternethaber'den Konur Alp Koz ve TİEM Eğitim'den Serdar Salman ile işbirliği yapan uçuş ekibi, Haksever'i uçağın ön bölümüne davet etti. Defne Sarısoy ile birlikte, uçuş ekibinin bulunduğu bölümüne geçen Haksever, gazeteci arkadaşları ve uçuş ekibinin alkışlarıyla karşılaşınca, duygulu anlar yaşadı. Güvenlik gerekçesiyle mumsuz kesilen pasta, uçakta ikram edilirken günün bombası Defne Sarısoy'dan geldi.

İşte Sarısoy'un anlatamıyla uçaktaki ilginç kutlama:

"Kalkıştan bir süre sonra, uçağın ön bölümünde hareketlilik yaşandı. Veyis ve dernekteki arkadaşlar sürekli ön tarafa gidip geliyorlardı. Bir ara 5-6 kişi kalkıp uçağın ön bölümüne geçip perdeyi kapattılar. Oğuz Abi'ye eğer uçağı kaçırılacaksa en azından bizim arkadaşlar diye takıldım. Daha sonra bizi de çağırdılar. Sanırım ekibe bizde katılıyoruz diye Oğuz Abi'ye takıldım. Bu ilginç kutlama hepimiz için büyük sürpriz oldu"

ÇOK OKUNANLAR