MEDYA KÖŞESİ

Hakan Peker haklı mı? Milliyet yazarından ilginç detay

Hakan Peker, TRT Müzik’te canlı yayın sırasında stüdyoyu terk etti. Sina Koloğlu, olaya ilişkin araştırma yaptığını ilginç ayrıntıların ortaya çıktığını yazdı.

Hakan Peker haklı mı? Milliyet yazarından ilginç detay

Müzik dünyasının önemli isimlerinden olan Hakan Peker, TRT canlı yayını sırasına stüdyoyu terk etti, izleyenler şoke oldu. Sina Koloğlu bugünkü köşesinde olayı araştırdığını ve programın başlamasından yaklaşık 45 dakika sonra reklama girdiğinde Peker'in yönetmenden, “Yakın plan çekmeyin” isteğinde bulunduğunu yazdı.

İŞTE SİNA KOLOĞLU'NUN O YAZISI

Hakan Peker, TRT Müzik’te canlı yayın sırasında rejinin kendisini ekrana getirmediğini söyleyerek, stüdyoyu terk etti. Sordum, soruşturdum ortaya ilginç ayrıntılar çıktı.

‘Yakın plan istemiyorum!

Programın başlamasından yaklaşık 45 dakika sonra reklama girilmiş. Arada, Peker yönetmenden, “Yakın plan çekmeyin” isteğinde bulunmuş. Yönetmen de bu isteği makul karşılamış. Sonrasında görüntülerde yer alan ayrıntılar...

Eşi de çekimlerdeydi

Bir başka ayrıntı, Peker’in eşi de yayın sırasında oradaymış. Programdan sonra
Peker’le yönetmen zaten birbirini görmemiş. İddia o ki, eşi Peker’in fevri davrandığını söyleyerek, özür dilemiş.

Gündemde olmak için mi?

Bir diğer iddia ise, ‘Tekrar gündeme gelmek çabası’ yönünde oldu. Peker’in bu hareketini, böyle bir gerekçe altında görmek istemem. Kendisini, popüler müziğin en iyi döneminin isimlerinden biri olarak hatırlarız.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar