MEDYA KÖŞESİ

Hakan Şükür'ün olay olan o sözleri

AK Parti milletvekili Hakan Şükür, Aziz Yıldırım için Ergenekoncu dedi mi? Twitterda ortalık birbirine girdi. İşte Şükür'ün o konuşması.

Hakan Şükür'ün olay olan o sözleri

GAZETECİLER.COM - Hakan Şükür'ün, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım için "Ergenekoncu" dediği iddiası ortalığı karıştırdı. Sosyal medyada Şükür'e tepki yağdı.

Samanyolu Televizyonu'nda konuşan AK Partili Milletvekili Hakan Şükür'ün Fenerbahçe ile ilgili konuşmaları olay oldu...

YILMAZ ÖZDİL ŞÜKÜR'E ÇAKTI
Hürriyet yazarı "topa ne zaman girecek" diye merak ediyorduk ki sektirmedi ve bugün Şükür'ün vekillik performansını kaleme aldı.

İşte o yazıdan bölümler;

Futbolcu: 0 Müftü: 132


TBMM’nin resmi internet sitesine girin... Tek tek kontrol edin lütfen.
Hakan Şükür.
Futbolcu milletvekili.
Kanun teklifi...
Sıfır.
Sözlü soru önergesi...
Sıfır.
Yazılı soru önergesi...
Sıfır.

Araştırma önergesi...
Sıfır.

Görüşme önergesi...
Sıfır.

(Şu ana kadar üç tane
siyasi demeci var... İlki, ben bilmem, büyüklerim bilir.
Öbürü, beyefendiye sordum, beyefendi onay verdi.
Sonuncusu, mahkemeye veririm.)

İhsan Özkes.
Müftü milletvekili.
Kanun teklifi...
14 tane.
Sözlü soru önergesi...
29 tane.
Yazılı soru önergesi...
16 tane.
Araştırma önergesi...
73 tane.

Futbolcu vekil: 0
Müftü vekil: 132

Neymiş demek ki...
“Ben sporcunun zeki,
çevik ve dindarını severim”
demekle olmuyormuş.


Transfer konusunun perde arkasını anlatan Hakan Şükür, "Futbolun Ergenekon'u" tabirini kullanma sebebini  "mevcut yürütülen davayla eşdeğer tutmak veya onun içine dahil etmek değil, o bir benzetme. İlişkilerin Türk spor dünyasında nasıl geliştiğini vurgulamak için kullanılmış bir ifade" sözleriyle açıkladı.

Fakat Şükür'ün bu açıklaması sosyal medya sitelerinde olay yarattı. Bir grup "Hakan Şükür, Aziz Yıldırım'a Ergenekoncu" dedi diyerek Şükür'ü suçladı. Hakan Şükür'ün ağzından böyle bir ifade çıkmadığını savunanlar da olayın saptırıldığını ileri sürünce tartışma büyüdü.

Samanyolu televizyonu da bunun üzerine Hakan Şükür'ün olay olan o sözlerini internet sitesinden tekrar yayınlayarak, ünlü futbolcunun öyle bir söz etmediğini açıkladı...

İŞTE SOSYAL MEDYADAKİ ŞÜKÜR ATIŞMASI;

*MERVE EKİNCİ: Aziz Yildirim Ergenekoncu diyen Hakan Sukur, zamanında cok fazla kafa topuna cıkmıs sanırım.

*YOSUN SAMLI : Hakan Sukur bugun Y.Ozdil'i okumus mudur? Hala milletvekilliginden utanmiyor mudur? İnsanlar nasil boyle rezil ediyorlar kendilerini?

*KADİR ARAS : Hakan Sukur sanane Aziz Yıldırım'ın ergenekonculuğundano senin görevin değil ki abilerin hallediyo o işleri sen yorma kafanı yorumcu adamsın

*CİHAN KALOĞLU : Mevzu Hakan Sukur`e küfür etmek ise buyrun edin ama iftira atmayın! Adamın ağzından öyle bir söz çıkmıyor!

*FIRAT GÜNAYAR : Hakan Şükür'ün bu akşam katıldığı programın linki burada.. Ben aradım bulamadım sözleri..Bulan olursa paylaşırız..

*REŞİT SALT : Hakan Sukur. Sevgili Azizbahçeliler "yanlış anons" sonucunda birileri tarafından yine gaza getirildiniz. İzlemeden, dinlemeden konuşmayın.

İŞTE OLAY OLAN O SÖZLER;

ÇOK OKUNANLAR