GÜNDEM

Hakan Hatipoğlu Fazıl Say polemiğini anlattı: Beni çocuk gibi engelledi

2. Sayfa programına konuk olan Hakan Hatipoğlu, Fazıl Say ile arasındaki polemiği anlattı...

Hakan Hatipoğlu Fazıl Say polemiğini anlattı: Beni çocuk gibi engelledi

Hakan Hatipoğlu, kendisine 'Siz ne iş yapıyorsunuz?' diye soran Fazıl Say'a 'Beni tanıyan tanır, bilen bilir' yanıtını vermişti. Say ile Hatipoğlu arasındaki gerginlik çok konuşulmuştu. 

2. Sayfa programına Hakan Hatipoğlu ve eşi Gizem Hatipoğlu konuk oldu. Canlı yayında samimi açıklamalarda bulunan Hakan Hatipoğlu ünlü müzisyen Fazıl Say ile yaşadığı polemiği de anlattı. İşte Hakan Hatipoğlu'nun açıklamalarından satırbaşları:

Hakan Hatipoğlu ünlü müzisyen Fazıl Say ile yaşadığı polemiği de şu sözlerle anlattı: Fazıl Say beni tanıyor. Benim kız kardeşimle ortak, Whatsapp grupları bile var, ben bunları söylemedim. O da bizim çok önemli bir sanatçımız, takip ettiğimiz biri. Ben ona kırılmadım. Ben aslında ona yazar gibi cevap yazdım ama sosyal medyada şarlatanlar var onlara cevaben yazdım.

Bana ‘senin mesleğin ne’ diyenlere verdiğim bir cevaptı. Beni tanımayanlar gitsinler çevremdekilere sorsunlar. Güvenliğe, kapıcıya kimlere nasıl davranıyorum sorup öğrensinler.

"ÇOK KOMİK DURUM"

Ben Fazıl Say’ı takipten çıkmadım ama o beni engelledi. Çok komik bir durum. Klavye başındaki çocuklar gibi beni engellemiş. Önemli değil o kadar, benim için Fazıl Say büyük bir sanatçıdır. En son Cumhurbaşkanımızla görüşmesi ve orada söylediği laf çok güzel ‘ben uzlaşma işareti aldım. O sebeple de Cumhurbaşkanımızla yakın oldum’ dedi.

Keşke benimle de bunu yapsa. Tabii belki onun için ben kimim ama Cumhurbaşkanı'na yaptıktan sonra benim için çok güzel bir mesaj vermiş oldu.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar