DİZİ DÜNYASI

Haftanın reklam şampiyonu dizi hangisi?

MTM Medya Takip Merkezi her hafta olduğu gibi bu hafta da reklamverenlerin hangi yerli dizileri tercih ettiğini ve basının hangi yerli dizileri konuştuğunu analiz etti. İşte, MTM verileriyle hazırlanan araştırmanın detayları…

Haftanın reklam şampiyonu dizi hangisi?
Medya Takip Merkezi’nin 04 – 10 Mart haftasını kapsayan araştırmasına göre, haftanın en çok tercih edilen yerli dizisi “Pis Yedili” oldu.

Show TV’de yayınlanan dizinin son günlerde ekranlara veda edeceği koşulurken dizi, reklamverenlerin tercihinde ilk sırada yer almaya devam ediyor. Pis Yedili, yayınlanan 11 bölümüyle bu hafta 789 adet reklam spotunu izleyiciye sundu. 

Yayınlanan tekrar bölümleriyle adından söz ettirmeyi başaran “Adanalı”, haftanın en çok reklam yayını yapan bir diğer yerli dizisiydi. Her gün tekrar bölümüyle ATV’de ekranlara gelmeye devam eden dizi, bu hafta 593 adet reklam yayınladı. Adanalı’yı, 1 yeni ve 5 tekrar bölümüyle yayınlanan Arka Sokaklar dizisi izledi. Arka Sokaklar, bu hafta 493 adet reklamı izleyiciyle buluştururken listenin 3.sırasında yer almayı başardı.

İşte 04 – 10 Mart haftasının Prime Time’da en çok reklam alan yerli dizileri;



Haftanın en çok konuşulan dizileri… 
MTM’nin yapmış olduğu yerli diziler araştırmasında, basının gündeminde yer alan diziler de açıklandı. Buna göre, adından en çok söz ettiren yerli dizi bu hafta da Muhteşem Yüzyıl oldu. Bu diziyi, en çok habere konu olan diziler sıralamasında ATV’de tekrar bölümleriyle ekranlara gelen Adanalı yerli dizisi takip etti.

İşte, haftanın en çok konuşulan diğer dizileri;

ÇOK OKUNANLAR