GÜNDEM

Hadise ile Beyaz aşk yaşıyor iddiasına Acun'dan cevap

Acun Ilıcalı O Ses Türkiye'nin iki jüri üyesi Hadise ve Beyaz'ın aşk yaşadığı iddialarıyla ilgili olarak konuştu. Hadise ise iddialara Instagram'dan paylaştığı fotoğrafla cevap verdi.

Hadise ile Beyaz aşk yaşıyor iddiasına Acun'dan cevap

Acun Ilıcalı'nın O Ses Türkiye çekimleri sırasında kaydettiği bir videoda Beyazıt Öztürk ile Hadise'nin yakınlaştığı anlar 'Yeni bir aşk mı doğuyor' sorusunu akıllara getirmişti. Hadise ile Beyaz'ın aşk yaşadığı iddiası magazin sayfalarını süslemişti.

''ARAMIZDA AŞK YOK OLSA SÖYLERDİM''

Hadise, O Ses Türkiye'de birlikte jüri koltuğunda oturduğu Beyazıt Öztürk'le birliktelik iddialarını yalanladı. 33 yaşındaki şarkıcı "Aramızda aşk yok. Olsaydı söylerdim. Yıllardır hepimizin hayatında olan bir figür" dedi.

Etiler’deki Da Mario'da Eser Yenenler, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç’la yemek yiyen Ilıcalı, çıkışta “O Ses Türkiye” yarışmasındaki jüri üyeleri Hadise ve Beyazıt Öztürk’ün aşk yaşadığı iddiaları hakkında konuştu.
Acun Ilıcalı, “İkilinin videosunu paylaştınız ve günlerdir çok konuşuluyor” diyen muhabirlere “Ben normal bir Instagram videosu çektim. Böyle haberlerin çıkmasını da aklım ve hayalim almıyor" dedi.

Ilıcalı sözlerini "Bence aralarında bir şey yok. Genelde dediğim çıkar benim biliyorsunuz. Kalbim temiz” diye sonlandırdı.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar