TV HABER

Canlı yayına damga vurdu: Daha ne kadar manyak göreceğiz

Habertürk'te Senem Toluay Ilgaz'ın sunumuyla ekrana gelen Habertürk Gündem programına İnternethaber yazarı Süleyman Özışık'ın açıklamaları damga vurdu.

Canlı yayına damga vurdu: Daha ne kadar manyak göreceğiz

Habertürk Televizyonu'nda yayınlanan Habertürk Gündem programındareferandumda 'Neden evet, neden hayır' sorusunun yanıtı arandı.

Cumhurbaşkanlığı Sistemi'ne karşı yürütülen'Erdoğan'dan sonra ne olacak?' tartışmalarının konuşulduğu programda SONAR Araştırma'nın sahibi Hakan Bayrakçı, yeni sistemi eleştirdi.

"1 kişiye bu kadar yetki vermek sakıncalı" diyen Bayrakçı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sonra yönetime gelecek kişilerle ilgili"Hadi biz Erdoğan'ı tanıyoruz. İçinde sakladığı kişiliği olan bir kişi çıkarsa bu yetkilerle o zaman Türkiye için çok büyük sıkıntılar olabilir" dedi.

sületman özışık

CUMHURBAŞKANI'NIN YETKİLERİ KISITLANIYOR

Hakan Bayrakçı'nın eleştirilerine İnternethaber yazarı Süleyman Özışık'tan yanıt geldi. Yeni anayasayla Cumhurbaşkanı'nın yetkilerinin kısıtlandığını örneklerle açıklayan Özışık, Bayrakçı'nın Erdoğan'dan sonra ne olacak sorusuna "Bu ülke görebileceğimiz bütün manyakları geçtiğimiz dönemlerde gördü. Daha ne kadar manyak göreceğiz!" diyerek yanıtladı.

Özışık şunları söyledi:

"...

Ya yarın bir manyak çıkarsa! Bu ülke görebileceğimiz bütün manyakları geçtiğimiz dönemlerde gördü. Daha ne kadar manyak göreceğiz!

Bundan daha fazla manyaklık görebileceğimize inanmıyorum!
Türkiye neyi yaşamadı Allah aşkına! En son bir manyak 15 Temmuz'da 3-5 bin askerle ülkeyi ele geçirmeye çalıştı, millet olarak karşısında durduk.

BALIK HAFIZALI DEĞİLİZ!

Balık hafızalı değiliz. Bu ülkede Anayasa kitapçığını Başbakan'ın kafasına fırlatıp 1 saatte 5 milyar doların iç olmasına neden olan Cumhurbaşkanı vardı. Ama 'Kuvvetler ayrılığı bu Cumhurbaşkanında çok iyi' deniliyordu. Niye çünkü kırmızı ışıkta duruyordu.

250 terörist affediyordu. Affettiği teröristler dağdan inip, Mehmetçik'i şehit ediyordu. Affettiği teröristlerden 125'i Mehmetçik'i şehit ederken itlaf edildi ama o cumhurbaşkanına laf edilmedi çünkü kırmızı ışıkta çok iyi duruyordu.

Manyaklardan yeterince ders aldık. Bundan sonra daha büyük bir manyaklıkla karşılaşmayız. Karşılaşırsak da 15 Temmuz'daki gibi halk olarak tepesine çökeriz."

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar