GÜNDEM

Habertürk'te üst düzey atama! İnternetin genel yayın yönetmeni kim oldu?

Uzun süredir boş bulunan habertürk.com.tr'yi kimin yöneteceği belli oldu. Sitenin genel yayın yönetmenliğini en son Barış Erkaya yürütmüştü.

Habertürk'te üst düzey atama! İnternetin genel yayın yönetmeni kim oldu?

Ciner Medya Grubu'nda hareketlilik sürüyor. Habertürk Genel Müdürü Veyis Ateş’in ayrılığının ardından bu kez üst düzey bir atama gerçekleşti.

Habertürk.com.tr'de Genel Yayın Yönetmenliği koltuğu Yavuz Barlas’a teslim edildi.

haberturk.com.tr Genel Yayın Yönetmenliğini son olarak Barış Erkaya yürütmüştü.

Birbiri ardına radikal kararların alındığı Ciner Grubu’nda Gazete Habertürk bugün son baskısını yapmış ve digital dönüşüm projesi kapsamında kurum içinde bazı önemli pozisyon değişiklikleri gerçekleşmişti.

Ciner Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Tekdağ, yazılı bir açıklama yaparak yeni atama ile ilgili şu ifadeleri kullandı:

Grubumuzda Habertürk Gazetesi Ekonomi Müdürü olarak görev yapmakta olan Sn. Yavuz Barlas, 05/07/2018 tarihi itibariyle Haberturk.com Genel Yayın Yönetmenliğine atanmıştır.

Meslek hayatı içinde ekonomi muhabirliği, editörlüğü olmak üzere 20 yıla yakın süredir çeşitli gazetelerde çalışan Yavuz Barlas son olarak Habertürk Gazetesi’nin Ekonomi Müdürü olarak görev yürütüyordu. Evli ve 2 çocuk babası olan Barlas İstanbul Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu olup Marmara Üniversitesi Bankacılık ve Sigortacılık master programına katılmıştır.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar