GÜNDEM

Habertürk'te iki üst düzey atama! Kimler, hangi görevlere getirildi?

Habertürk Gazetesi'nin kapatılmasının ardından Ciner Medya Grubu'nda başlayan yeniden yapılanma devam ediyor.

Habertürk'te iki üst düzey atama! Kimler, hangi görevlere getirildi?

Birbiri ardına radikal kararların alındığı Ciner Grubu’nda Gazete Habertürk 5 Temmuz 2018'de son baskısını yapmış ve digital dönüşüm projesi kapsamında kurum içinde bazı önemli pozisyon değişiklikleri gerçekleşmişti.

Haberturk.com.tr'de Genel Yayın Yönetmenliği koltuğunun son olarak Habertürk Gazetesi'nin Ekonomi Müdürlüğü görevini yürüten Yavuz Barlas’a teslim edilmesinin ardından iki üst düzey göreve daha atama gerçekleşti.

Atama kararı Ciner Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Tekdağ ve Haberturk.com Genel Yayın Yönetmeni Yavuz Barlas tarafından çalışanlara duyuruldu. Buna göre daha önce Habertürk Gazetesi'nde Genel Koordinatör olarak görev yapmakta olan Ayşe Özek Karasu, Habertürk.com Genel Yayın Yönetmen Yardımcısı olarak atandı.

Meslek hayatı içinde Yazı İşleri Müdürlüğü, Genel Koordinatörlük olmak üzere 35 yıla yakın süredir çeşitli gazetelerde çalışan Karasu 1 kız çocuğu annesi. Avusturya Lisesi ve İstanbul Üniversitesi Alman Dili ve Edebiyatı bölümünde öğrenim görmüştü.

Diğer bir atama ise Habertürk.com Dış Haber Müdürlüğü koltuğu için oldu. Habertürk Gazetesi Özel Haber Merkezi’nde Editör olarak görev yapmakta olan Nalan Koçak ise Habertürk.com Dış Haber Müdürü olarak atandı.

Boğaziçi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler ve Siyaset Bilimi mezunu olan Koçak Londra’da The London School of Economics and Political Science, İnsan Hakları master programına katılmıştı.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar