TV HABER

Habertürk yazarı Abdurrahman Yıldırım'dan olay kadın ticareti gafı!

Meyve-sebzede yüksek fiyatlarına müdahale, televizyon programlarının da en çok ele aldığı konu oldu. Canlı yayında bu konu tartışılırken Habertürk yazarı Abdurrahman Yıldırım olay bir gafa imza attı.

Habertürk yazarı Abdurrahman Yıldırım'dan olay kadın ticareti gafı!

Meyve-sebzede yüksek fiyatlarındaki kar payını anlatan Yıldırım "Bu kadar kâr, kadın ticaretinde yok" deyince programın sunucusundan tepki aldı ve özür dilemek zorunda kaldı.

Canlı yayın gaflarına bir yenisi daha eklendi. Habertürk'te meyve-sebzede yüksek fiyatlar konuşulurken,"Bu kadar kâr, kadın ticaretinde yok" cümlesi, programa damga vurdu.

Geçtiğimiz hafta başlayan meyve-sebzede yüksek fiyatlarına müdahale, televizyon programlarının da en çok ele aldığı konu oldu. Yüksek fiyatlara örnek veren konuklar ise ilginç anların yaşanmasına neden oldu.

BU KÂR KADIN TİCARETİNDE BİLE YOK

Habertürk TV'de sabah saatlerinde yayınlanan Para programında Habertürk yazarı Abdurrahman Yıldırım, tarladan tezgaha gelene kadar fiyatı iki katına çıkan meyve sebzeleri anlatırken; "Böyle bir kâr marjı hiçbir yerde yok, hiçbir kazançta yok. Bu kadın ticaretinde bile yok, affedersiniz. Uyuşturucu ticaretinde yok. Yüzde 800 kâr olmaz yani." dedi.

SİZİN BU SAYDIKLARINIZIN TİCARETLE ALAKASI YOK

Sunucu Ebru Baki, o anlarda, bir şey olmamış gibi yayına devam etti, kamera kendisine döndüğünde ise şaşkınlığı yüzüne yansıdı. Ebru Baki, sizin bu saydıklarınızın ticaretle bir alakası yok onu bir kenara koyalım deyince Yıldırım özür dilemek zorunda kaldı.

Haber: İnternethaber

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar