MEDYA KÖŞESİ

Habertürk spikeri ekranı canlı yayında devretti...

Duygu Canbaş Tunç, ekranlara bir süreliğine veda ederken, görevini bir süreliğine Simge Fıstıkoğlu'na devretti.

Habertürk spikeri ekranı canlı yayında devretti...

2. kez anne olmaya hazırlanan Duygu Canbaş Tunç, ekranlara bir süreliğine veda ederken, görevini bir süreliğine Simge Fıstıkoğlu'na devretti.

Bir kaç hafta sonra anne olmaya hazırlanan Habertürk'ün başarılı haber program yapımcısı ve sunucusu Duygu Canbaş Türk bir süreliğine ekranlara veda etti. Dün gece son kez Habertürk ekranlarında '1 Gün ' programında boy gösteren Duygun Canbaş Tunç'a Habertürk Haber Merkezi'nin hazırladığı sürpriz deneyimli spikeri duygulandırırken, Duygu Canbaş gözyaşlarına hakim olamadı.

Duygu Canbaş'ı ağlatan sürpriz
Habertürk Haber Merkezi adına Duygu Canbaş Tunç'a çiçekleri teslim eden Simge Fıstıkoğlu 'Seni çiçeklerle uğurluyoruz ama sen bir kaç hafta sonra bunlardan daha güzel bir şeyi kokluyor olacaksın. Senin için tertemiz bir başlangıç olacak ve bizde istedik ki yeni başlangıcın bu güller kadar güzel ve temiz koksun, beyaz olsun, umut dolu olsun. ' dedi.

Allah sana da nasip etsin
Simge Fıstıkoğlu'na çiçek jestinden ve güzel sözlerinden dolayı teşekkür eden Duygu Canbaş Tunç ise Fıstıkoğlu'nun temennilerinin bütün anneler için olmasını dileyerek 'Herkes için bütün anneler için, anne olacak herkes için Allah nasip etsin. Teşekkür ederim. Bugün benim devir teslim günüm. Bu buluşma sanki halef-selef buluşması oldu. İzleyenlere veda edeceğim ama gözüm arkamda kalmayacak. ' dedi.

1 Gün ekibine teşekkür eden Duygu Canbaş Tunç, Simge Fıstıkoğlu'yla daha önceden yaşadığı bir anıyı anlattı.

ÇOK OKUNANLAR