GÜNÜN KÖŞE YAZARI

Günün yazarı Ardan Zentürk

Brunson serbest bırakılırsa çok önemli 2 soru ortaya çıkıyor. Ardan Zentürk'ün gündeme getirdiği bu sorular hiç de haksız değil.

Günün yazarı Ardan Zentürk

ABD ve Türkiye arasında krize neden Rahip Brunson davasının 3. duruşması yarın yapılacak. 

Kararı herkes merakla beliyor. 

Serbest mi bırakılacak yoksa yargılama devam mı edecek?

Brunson serbest bırakılırsa çok önemli 2 soru ortaya çıkıyor. Ardan Zentürk'ün gündeme getirdiği bu sorular hiç de haksız değil. 

Ardan Zentürk'ü günün yazarı seçerken o önemli soruları da sizlerle paylaşalım: 

"Brunson, ABD’nin piyasalar üzerinden yaptığı saldırıyı yumuşatmak ve zaman kazanmak için serbest bırakılıp ülkesine gönderilirse, ortaya iki soru çıkar: 

SORU 1-Bir casusu yargının elinden hangi güç alıp, emperyalizme verdi, hani bu ülkede yargı bağımsızdı, Osmanlı’nın çöküş yıllarında karşımıza dikilen kapitülasyonları da rafa kaldıralı 95 yıl olmuştu?

SORU 2-Papaz masum bir din adamıysa, biz millet olarak 2 yıldır bu gerginliği neden yaşadık?

Trump,-bence sapına kadar casus olan papazı- masum din adamı ve “İslamcı”(!)Türkiye’nin ‘Hıristiyan rehinesi’ olarak görüyor. O rehine ise FBI-CIA-FETÖ hattındadüzmece bir mahkeme ile yargılanıp mahkum edilmiş Hakan Atilla açıkça esirdir.

Neo-con/Siyonist lobinin esir aldığı bankacı Atilla’yı bir güç nakledildiği Pensilvanya’daki hapishane hücresinde unutturmaya çalışacak, buna karşılık, emperyalistin kucağında manevra genişletmeye çalışanlar, bizimle papaz kaçtı oynayacak, yok öyle, geçiniz. "

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar