GÜNÜN MUHABİRİ

Günün muhabiri Yücel Kayaoğlu

Ankara kulislerinin başarılı gazetecisi Yücel Kayaoğlu merak edilen o sorunun cevabını verdi.

Günün muhabiri Yücel Kayaoğlu

31 Mart yerel seçimlerinin ardından gözler AK Parti'ye çevrildi. Seçim sonuçlarının beklenilen gibi olmaması, özellikle İstanbul ve Ankara'daki sonuçlar parti içinde bir değişimin olacağı söylentilerine neden olmuştu. 

Bugün hem kabinede hem de parti yönetiminde değişiklik olacağının haberi Türkiye gazetesinden geldi. 

Ankara kulislerinin başarılı gazetecisi Yücel Kayaoğlu merak edilen o sorunun cevabını verdi ve haberinde "Erdoğan’ın, seçim kampanyası boyunca teşkilatların performansını izlemeye aldığı, özellikle vatandaşa karşı hata yapanları, çalışmayanları, parti içi çekişmelere neden olanlarla ilgili değişime gideceği belirtiliyor." ifadelerini kullandı. 

Yücel Kayaoğlu'nun haberinde dikkat çeken bir noktada "fabrika ayarları" tartışması oldu. Haberde bu konu şöyle yer aldı: AK Parti içinde 7 Haziran 2015 seçimlerinden beri, partinin ‘fabrika ayarlarına’ dönmesi üzerinde tartışmalar sürüyor. AK Parti ‘de bu seçimlerden sonra birçok kez parti yönetimi ve teşkilatlarda değişim yapılsa da, 2001 yılındaki kuruluş felsefesinden uzaklaştığına yönelik görüşler gündeme getiriliyor. Önümüzdeki süreçte, AK Parti’nin ‘Fabrika ayarlarına dönmesi’ konusunda ciddi çalışmalar yapılacağı ifade ediliyor.

Yücel Kayaoğlu'nu bu haberiyle günün muhabiri seçiyoruz.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar