DİZİ DÜNYASI

Gülse Birsel Ahmet Kural'ı fena ti'ye aldı! O sahne olay oldu

TV 8'in yüzünü güldüren yapımlarından biri olan Jet Sosyete'de son bölümde yaşanan bir sahne akıllara Ahmet Kural'ın Sıla'ya uyguladığı şiddeti getirdi.

Gülse Birsel Ahmet Kural'ı fena ti'ye aldı! O sahne olay oldu

Her hafta çarşamba akşamları TV8 ekranlarında seyircisi ile buluşan iddialı dizi Jet Sosyete'de dün yayınlanan bir sahne Ahmet Kural'ı akıllara getirdi. Magazin basınına bomba gibi düşen Ahmet Kural'ın Sıla'ya attığı dayak günlerce konuşulmuştu.

AHMET KURAL'A DOKUNDURMA

Ahmet Kural'ın kavga olayı sonrası yaptığı aramızda sadece itiş kakış oldu asla dayak olayı yok açıklaması, senaryosunu Gülse Birsel'in yazdığı Jet Sosyete dizisine malzeme oldu.

Dizide Gülse Birsel'in canlandırdığı Gizem karakteri, bir diziye başlar ve rol gereği şiddete uğraması gerekir.

Çekim sırasında kendisine atılan tokata karşılık veren Gizem'in tepkisi, geçtiğimiz günlerde sevilen şarkıcı Sıla'ya şiddet uygulayan oyuncu Ahmet Kural'ı akıllara getirdi.

Gülse Birsel Ahmet Kural'ı fena ti'ye aldı! O sahne olay oldu

İTİŞ KAKIŞ OLUNCA ŞİDDET OLMUYOR MU

Yönetmenin tokat sahnesini 'itiş kakış'a çevirmesi üzerine Gizem karakteri, 'Yani karışıklı itiş kakış diyorsunuz yani, o zaman şiddet olmuyor öyle mi? Ne güzel kafalar sizin kafalar yemin ediyorum' şeklinde karşılık vermesi Ahmet Kural'ın 'Vurmadım, itiş kakış oldu' açıklamasını akıllara getirdi.

Gülse Birsel Ahmet Kural'ı fena ti'ye aldı! O sahne olay oldu

DÜŞMEYEN DİK DURAN KADINLARA HEPİNİZİ ALIŞTIRACAĞIZ

Ardından itişme üzerine yıkılmayan Gizem karakteri bu defa 'Yıkılmadım ayaktayım. Ne hakla itiyor beni.

DİK DURAN KADINLARIMIZ HEPİMİZ

Biz bu adamlara maço değil psikopat diyoruz. Neden başrolleri böyle manyak manyak yazıyorsunuz. Neden böyle adam oluyor bunlar. Kusura bakmayın düşmem. Düşmeyeceğim hatta gidip bu adamı polise şikayet edecek, mahkemelerde sürüm sürüm süründürecek. Senaryoyu lütfen o şekilde değiştirin. Düşmeyen dik duran kadınlara hepiniz teker teker alıştıracağız' dedi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar