TV HABER

Gökçe Kırgız Reynmen açıklamasından sonra linç edildi!

Kanal D'deki Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına konuk olan Gökçe Kırgız, Reynmen'in 'Derdim Olsun' adlı şarkısının izlenme sayısına inanmadığını söyleyince sosyal medyada adeta linç edildi.

Gökçe Kırgız Reynmen açıklamasından sonra linç edildi!

Şarkıcı Gökçe Kırgız, konuk olduğu Kanal D'deki 'Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa' programında sosyal medya fenomeni Reynmen'in 'Derdim Olsun' adlı şarkısının izlenme sayısına inanmadığını söyleyince ortalık karıştı. Reynmen, Kırgız'a Instagram hesabının hikaye bölümünden yaptığı bir paylaşımla yanıt verirken, hayranları da Gökçe Kırgız'ı sosyal medya üzerinden linç etti.

Reynmen ismiyle tanınan sosyal medya fenomeni Yusuf Aktaş'ın 'Derdim Olsun' adlı şarkısı 'Youtube'da 110 milyondan fazla izlenerek rekor kırdı. Gökçe Kırgız ise 'Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programında "Şarkının izlenme sayısına inanmıyorum" deyince ise olay oldu.

Kırgız, "Reynmen'in şarkısının izlenme sayısına inanmıyorum. 5 günde 50 milyon izlenme oranı olmaz. Bunlar ajansla ilgili şeyler. Şarkı güzel mutlaka seveni vardır. Ama kimse bana 5 günde 50 milyon oldu ben starım lafları geçin bunları. İstesem ben de yaptırırım. Ben bu fenomenlere inanmıyorum. Şarkısı güzel ama o şarkının hakkı 5 günde 50 milyon değil. İşi bilen biri olarak ben yemiyorum. Ben hatalıysam özür dileyeceğim" dedi.

"İNANDIK İNANDIK"

Gökçe Kırgız'ın katıldığı programı izleyen Reynmen ise hakkındaki iddialara jet hızında yanıt verdi. Reynmen, Kırgız'ın konuştuğu anları paylaşarak "İnandık inandık" dedi.

LİNÇ EDİLDİ

Gökçe Kırgız'a bir tepki de Reynmen'in hayranlarından geldi. Açıklamalarından sonra yorum yağmuruna tutulan şarkıcı, adeta linç edildi. Kırgız hakkında 'Reynmen'in seviyesine ulaşamadığı için kıskanıyor', 'Prim yapıyorsun' ve 'Kıskanıyorsun' gibi yorumlar yapıldı.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar