GÜNDEM

Günün en çok okunan yazarı Ahmet Hakan oldu

Bugün günün en çok okunan yazarı Ahmet Hakan olurken 2. ve 3. sırada bakın kim vardı?

Günün en çok okunan yazarı Ahmet Hakan oldu
Hürriyet Gazetesi'nin en çok okunan yazarlarından Ahmet Hakan bugün de birinciliğini korudu. Ahmet Hakan'ın ardından ise Mehmet Baransu ve Ruşen Çakır geldi. 

 Günün en çok okunan yazarından sıralama şöyle oldu:

AHMET HAKAN- KORKMASA...
Tüm dünyayı karşısına alma pahasına kapatır mıydı Twitter’ı?
*
Korkmasa...
İç/dış fark etmez... Her türden savaşı göze alabilir miydi?
*
Korkmasa...
Adının, “eniştesini köpeklere yediren Kuzey Koreli”nin adının hizasına yazılmasına izin verir miydi?
Yazının devamı için tıklayın >> 

MEHMET BARANSU- Ulukışla’da derin bağlantılar

Niğde’nin Ulukışla ilçesinde bir polis, bir asker ve bir vatandaşın öldürüldüğü saldırı eylemi, yoğun seçim gündemi içerisinde yeterince tartışılmadı. Atamayla göreve getirilen İçişleri Bakanı Efgan Ala, saldırganların, Hatay’dan bir ticari taksi ile İstanbul’a gitmek için anlaştıklarını söyledi. Hedef İstanbul’muş ama yolda jandarma kontrolü ile karşılaşınca plan akamete uğramış.
Yazının devamı için tıklayın >> 

RUŞEN ÇAKIR- Gülen söyleşisi neden fazla yankı uyandırmadı?

Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı’nın Fethullah Gülen ile yaptığı ve geçen hafta beş gün boyunca yayınlanan söyleşi çok fazla yankı uyandırmadı. Bunun birçok nedeni olabilir:
1)  Öncelikle, söyleşiyi Dumanlı’nın yapmış olması ve bunun Cemaat medyasının amiral gemisi Zaman’da yayınlanmış olması, tıpkı Başbakan Erdoğan’ın tamamen kendisine yakın gazetecilerle ekran karşısına çıkması gibi muhtemel ilgiyi azaltıyor. 
Yazının devamı için tıklayın >> 

HASAN CEMAL-  Benim oyum kime, hangi partiye?

Daha önce AK Parti'ye de oy çıkan 'bizim mahalle'de 30 Mart'taki kritik seçim için ne düşünülüyor, hedef ne? Gezi ve 17 Aralık mahallede nasıl bir mutabakat yarattı?  Ve benim oyum kime, hangi partiye? Hayatımda ilk kez adını koyarak açıklıyorum...

Yazının devamı için tıklayın >> 

EKREM DUMANLI-İçimize sinmiyor

5 gün süren Fethullah Gülen röportajı, tarihe düşülen çok önemli bir nottur. Her bir mesajı ayrı ayrı okunmalı ve değerlendirmeye tabi tutulmalı. Haftaya seçim olacağından dolayı sadece bu konuyu öne çekmek ve Hocaefendi’nin söylediği bir sözü hatırlatmak istiyorum: “Aşırı partizanlar hariç bu duruma AK Parti tabanının nasıl üzüldüğüne pek çok vesile ile muttali oluyorum.

Yazının devamı için tıklayın >>
ÇOK OKUNANLAR