TV HABER

Gülen Medya Mahallesi'ni izliyor mu?

Fethullah Gülen'in maaşı ile ilgili yorum yapan Ayşenur Arslan bugün o soruyu yeniden sordu...

Gülen Medya Mahallesi'ni izliyor mu?
GAZETECİLER.COM (ÖZEL) Ayşenur Arslan'ın CNN Türk ekranlarında yayınlanan Medya Mahallesi'deki  "Fethullah Gülen beyefendi hangi emekli maaşıyla Pensilvanya'da yaşıyor diye sorabilir miyim?" sorusu gündemdeki yerini koruyor.

Gülen'in avukatı aracılığı ile açıklama yaptığı o soru yeni sorular doğrudu. Avukatı Nurullah Albayrak açıklamada şunlara dikkat çekmişti:

KİN VE GAREZLE BESLENENLER LÜKS HAYATTAN BAHSEDİYOR

Maalesef kinle ve garazla hareket eden bazı kimseler, herkesi kendi dünya tutkuları ve yaşama arzuları zaviyesinden değerlendirerek çiftliklerden, villalardan, lüks hayattan ve şatafattan bahsedip dursalar da, müvekkilim küçük bir odada yaşamaktadır.

ŞEKER HASTASI VE KÜÇÜK ODADA YAŞIYOR

Şeker hastası olan, ağır şeyler yiyemeyen, yemek ihtiyacını çok defa yoğurt ve çorbayla karşılayan bir insanın geçimini sağlaması için ne kadar paraya ihtiyacı vardır. Müvekkilim 60'nin üzerinde kitap yazmış ve yazdığı kitaplarda çok satanlar sıralamasında ilk sıralarda yer almıştır. Müvekkilime yazdığı kitaplar nedeniyle telif ücreti ödemesi yapılmaktadır. İkameti için gereken para telif ücretinden karşılanmakta olup, hayatı boyunca kimseden karşılıksız bir şey almamıştır.

Arslan canlı yayında bu açıklamayı okuyucuları ile paylaşıp "Gülen'in bizi izlediği anlamına mı geliyor açıklama yollaması" yorumunu yapmış, program partneri Akif Beki ise "havaya girmeyelim, Gülen'in haberi bile olmayabilir" diye yanıt vermişti.

Gülen'in avukatı aracılığı ile bugün yeni bir açıklama yapması bu ilginç diyalogu yeniden gündeme getirdi.

GÜLEN MEDYA MAHALLESİNİ İZLİYOR MU?

Ayşenur Arslan "Gülen Medya Mahallesi programını izliyor mu?" sorusunu yine sordu.

Ayşenur Arslan: Gülen beyefendi Pensilvanya'da hangi emekli maaşı ile yaşıyor demiştim. Avukatından bir itiraz geldi. Bugün Avukatından yine mesaj geldi. Açıklama yazınıza yer verdiğiniz için teşekkür ederiz. Açıklama Fethullah Gülen'in bilgisi dahilinde yapılmıştır. diyor.

Akif Beki: Bilgisi dahilinde olması izlediği anlamınagelmiyor.

Ayşenur Arlsna: Sen hala Gülen izlemiyor programı diyerek beni üzüyorsun

Akif Beki: Sana ufak ufak dokundurma yapıyorum.

Ayşenur Arslan: Bana mı yapıyorsun, başka bir yere mi bilmiyorum.
ÇOK OKUNANLAR