MEDYA KÖŞESİ

Gökçek, Ahmet Hakan'ı kendi yazısıya vurdu!

Tarafsız Bölge'de Ahmet Hakan ve Melih Gökçek kavgası. Gökçek, Hakan'ı kendi yazısıyla vurdu...

Gökçek, Ahmet Hakan'ı kendi yazısıya vurdu!
GAZETECİLER.COM
Ahmet Hakan'ın modere ettiği Tarafsız Bölge ilginç bir polemiğe sahne oldu. Ankara Büyükşehir Belediyesi Başakanı Melih Gökçek ile Vatan yazarı Can Ataklı'nın katıldığı programda Gökçek'in Ahmet Hakan'ı zor durumda bıraktı.

Melih Gökçek
, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için 'Türkiye'yi yönetemez' deyince polemik başladı. Ahmet Hakan, Gökçek'e 'siz Ankara'yı ne kadar yönetebiliyorsunuz?' diye sordu ve ardında nezaket çağrısı yaptı. Kılıçdaroğlu'nun büyük bir partinin genel başkanı olduğunu hatırlatan Hakan 'lütfen daha nazik olalım' dedi.

Melih Gökçek
ise Ahmet Hakan'ın Kılıçdaroğlu uyarısına hayli ilginç bir misilleme yaptı. Gökçek, Ahmet Hakan'ın 2010 yılında kaleme aldığı bir yazıdan uzun bir alıntı okudu ve Hürriyet yazarını kendi yazısıyla vurdu. Ahmet Hakan'ın hayli sert bir Kılıçdaroğlu eleştirisi yaptığı yazıyı okuyan Gökçek, 'aynen altına imzanı atıyorum' dedi.

Zor durumda kalan Ahmet Hakan, yazısının arkasında olduğunu, o dönemde yaşanan gerçek ne ise onu resmettiğini söyledi. Ancak sonrasında Kılıçdaroğlu'nun büyük bir değişime öncülük yaptığını söyleyen Hakan karşı atağa geçti:

"Neden daha demokratik bir söylemi olmasına rağmen Deniz Baykal'a sunduğunuz krediyi Kılıçdaroğlu'nda esirgiyorsunuz ben de bunu anlamayorum."


İşte o anlar:


ÇOK OKUNANLAR