GÜNDEM

George Michael evinde ölü bulundu

Dünyaca ünlü şarkıcı George Micheal, evinde ölü bulundu. Menajeri, "ölüm nedeni kalp yetmezliği" dedi...

George Michael evinde ölü bulundu


Dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı George Michael, 53 yaşında hayatını kaybetti. İngiltere'deki evinde ölü bulunan ünlü şarkıcıdan gelen haber, tüm dünyada şok etkisi yarattı.

George Michael'ın menajeri Michael Lippman, ünlü şarkıcının ölüm nedenini "kalp yetmezliği" olarak açıkladı.
 
Oxfordshire'daki evinde hayatını kaybeden ünlü şarkıcının ölüm nedeni hakkında daha önce polisten yapılan açıklamada, "şüpheli bir durum" olmadığı belirtilmişti.

Polis açıklamasında, ambulansın, Michael'ın yaşadığı eve yerel saatle 13.42'de ulaştığı ancak 53 yaşındaki şarkıcı ölü bulunduğu belirtildi.

BABASI GÜNEY KIBRISLI BİR LOKANTACIYDI

Babası 1950'li yıllarda İngiltere'ye göç eden Güney Kıbrıslı Rum bir lokantacı, annesi ise İngiliz bir dansçı olan Michael'ın asıl adı Georgios Kyriacos Panayiotou'ydu. 1980'li yıllarda Wham! grubuyla ün kazanan George Michael daha sonra solo kariyerine başlamış ve pop müzik tarihinin gelmiş geçmiş en başarılı sanatçılarından biri olmuştu.

"SON NOEL"

Bir Noel gününde ölen George Michael'ın birçok hayranı, sosyal medyada, ünlü şarkıcının "Last Christmas" (Son Noel) parçasının video klibini paylaşarak, bu acı tesadüfe dikkat çekti.

GEORGE MİCHAEL KİMDİR

25 Haziran 1963'te Londra'da doğan İngiliz şarkıcı ve söz yazarı George Michael'ın asıl adı Georgios Kyriacos Panayiotou’ydu. Pop müzik tarihindeki en iyi ve en ünlü şarkıcılardan biri olarak gösterilen Michael, aynı zamanda eski Wham! grubunun iki üyesinden biriydi. Michael, sanat kariyeri boyunca sayısız rekor ve başarıya imza atmış, başta Grammy ve BRIT olmakla birçok ödül almış, 100 milyonu aşkın satış başarısı elde etmiştir.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar