MEDYA KÖŞESİ

GENAR Başkanı Aktaş'tan bomba çıkış: Daha derin bir problemle karşı karşıyayız

GENAR Başkanı İhsan Aktaş, YSK'nın İstanbul seçimini iptal kararı sonrası yaşananlara ilişkin “Gül ve Davutoğlu’nun tutumunu aşan, daha derin bir problemle karşı karşıyayız" değerlendirmesi yaptı.

GENAR Başkanı Aktaş'tan bomba çıkış: Daha derin bir problemle karşı karşıyayız

Star yazarı Fadime Özkan, 23 Haziran'da yenilenecek İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı seçimine dair GENAR Araştırma Şirketi Başkanı İhsan Aktaş ile konuştu.

23 Haziran seçimi

 "AK Parti’nin hizmetleri bu seçimi almaya yeter" başlıklı yazısında Özkan, Aktaş'a yönelttiği soruları ve bunlara karşılık aldığı yanıtları yazdı.

"Denklem ve düzlem değişti mi, sonuç ne olur?"

YSK’nın İstanbul seçimini yenileme kararı, durulmayan siyaseti bir kez daha hareketlendirdi. Bu süreçte denklem ve düzlem değişti mi, sonuç ne olur, diye sorduğumuz GENAR Başkanı İhsan Aktaş peş peşe gelen açıklamaları da değerlendirdi.

"Derin bir problemle karşı karşıyayız"

Aktaş, "Sayın Abdullah Gül ve Sayın Ahmet Davutoğlu’nun tutumunu aşan, daha derin bir problemle karşı karşıyayız. CHP’liler tek parti dönemi, 60 ihtilali, Menderes’in idamı, Refah’ın kapatılması, Deniz Gezmiş’in idamı gibi konulardaki tutumlarını hala savunur. Mağlupların ezilmişliği ve körfez vatandaşlığı zaviyesinden meseleye bakan sadece bu iki siyasetçi olsa, öpüp başımıza koyarız. Makbul olmayı hala batıdan bekleyen, ona öykünen bir yaklaşım var ve bu ezilmişlikten medeniyet çıkmaz" ifadelerini kullandı.

Yazının tamamını okumak için tıklayınız...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar