REKLAM

Genç reklamcılar Çaylak Kampı'nda buluşacak

Kamp, katılımcılara eğlenceli ve dinamik ortamlarda bulunma, yaratıcı üsluplar hakkında bilgi edinme şansı veriyor.

Genç reklamcılar Çaylak Kampı'nda buluşacak

Genç reklamcılar Çaylak Kampı'nda buluşacak

Reklamcılık Vakfı Vodafone FreeZone işbirliği ile Çaylak Kampı düzenliyor. Eğitim 2-13 Temmuz tarihleri arası, Beyoğlu Gençlik Merkezi'nde tam burslu maksimum 60 katılımcıyla gerçekleşecek.

Campaign Turkiye'den Ezgi Özyıldırım'ın haberine göre üniversitelerin yaratıcı bölümlerinde, 3. ve 4. sınıfta okuyan ya da yeni mezun gençler, camianın ustalarından reklamcılık, iletişim dersleri alma fırsatı yakalayacak. Bunun dışında kariyerine pazarlama ve iletişim sektörlerinde yön vermek istemeleri, akademik olarak başarı göstermiş olmaları ya da portfolyolarıyla öne çıkmaları bekleniyor. Çaylak Kampı'nın 2012 yılı teması ise, "Müzik Eksenli Gençlik Pazarlaması". Başvuruları için son tarih 10 Haziran 2012.

Kamp, katılımcılara eğlenceli ve dinamik ortamlarda bulunma, yaratıcı üsluplar hakkında bilgi edinme şansı veriyor. Ayrıca gençler kamp sonrasında "Coaching Programı"na katılma hakkı kazanacaklar ve Genç Yetenek Programı'na dahil edilecekler. Çeşitli ajans ve kurumlarda da iş ve staj imkanına sahip olacaklar.

Kamp başvuruları, www.rv.org.tr adresinden yapılabiliyor. Program akışı ve detaylı bilgi için: www.rv.org.tr

ÇOK OKUNANLAR