TV HABER

Gel Konuşalım'da ayrılık! Ünlü sunucudan şok suçlama

TV8 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Gel Konuşalım programında flaş bir gelişme yaşandı.

Gel Konuşalım'da ayrılık! Ünlü sunucudan şok suçlama

TV8 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan ve yorumculuğunu Hakan Ural, Nur Tuğba Algül ile Esra Eron'un yaptığı Gel Konuşalım programında şok bir ayrılık yaşandı.

Seda Akgül'ün ayrılması üzerine programa 3 ay önce dahil olan ünlü sunucu ve manken Esra Eron ayrılma kararı aldı.

Esra Eron ayrılma gerekçesini Instagram hesabının hikayeler bölümünde 'zehir zemberek' bir açıklamayla duyurdu.

Eron 'kadına şiddete hayır' etiketiyle paylaştığı açıklamasında isim vermeden programın diğer sunucusu Hakan Ural'ı kendisine 'psikolojik şiddet' uygulamakla ve 'nezaketsizlikle' suçladı.

İşte Esra Eron'un o açıklaması:

3 ay önce katıldığım gel konuşalım programından yayın sırasında kendi fikrimi beyan etme ,hür düşüncemi söyleme ve farklı görüşte olduğum konularda partnerimden aldığım saygı sınırları dışında hiçbir yayıncılık etiğine sığmayan yüksek egolu davranışların bana daha fazla zarar vermemesi açısından programdan ayrılma kararı aldım.3 senedir benim için bir aile olan tüm tv 8 çalışanlarına ve ekibine teşekkür ederim.Kadınların ezilmediği kadına psikolojik şiddettin olmadığı kadına daha fazla nezaketin olduğu ve bu alt yapı ile yetişmiş bireylerin çoğaldığı bir Türkiye diliyorum. Başta Sevgili patronum Acun ılıcalı ve tüm ekip arkadaşlarına bana destekleri için sonsuz teşekkür ederim.Beni her sabah evine konuk alan izleyicilerimede sonsuz sevgiler #kadınaşiddetehayır

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar