KULİS

Gazeteciler.com açıklıyor: Didem Arslan Yılmaz bombası!

Türkiye'nin Nabzı programı ile ekranlara demir atan Didem Arslan Yılmaz CNN Türk'ün iç kutuplaşmaları yüzünden sıkıntılı günler yaşıyor.

Gazeteciler.com açıklıyor: Didem Arslan Yılmaz bombası!
GAZETECİLER.COM - ÖZEL İÇERİK 

Ekranların başarılı yüzü Didem Arslan Yılmaz, geçtiğimiz Mart ayında yaşanan bir tartışma sonrasında HaberTürk'ten ayrılmıştı.

Hazırlayıp sunduğu Türkiye'nin Nabzı programı öncesi Haber merkezinin tepe isimlerinden biri ile tüm çalışanların gözü önünde yaşadığı tartışmanın alevlenmesi üzerine Didem Arslan Yılmaz kanal ile yollarını ayırmıştı.

Habertürk'te şok ayrılık!

Böyle deneyimli bir ismin çalıştığı kanaldan ayrılması CNN Türk yönetiminin hızlı bir adım atmasına ve kanalın Genel Yayın Yönetmeni Erdoğan Aktaş'ın Didem Arslan Yılmaz ile görüşüp, kendisini CNN Türk'e transfer etmesi ile sonuçlanmıştı.

Habertürk'ü bırakan Didem Arslan Yılmaz hangi kanalla anlaştı?

CNN TÜRK İÇİNDEKİ KUTUPLAŞMA

Deneyimli ekran yüzü yaz boyunca CNN Türk'te sunduğu Türkiye'nin Nabzı ile hem izlendi hem de kanalın ağır toplarının izin yaptığı dönemde CNN Türk ekranlarında hareketli, hararetli programlar imza attı. Didem Arslan Yılmaz bu programlar ile Gazeteciler.com'da pek çok haber oldu deneyimli ekran yüzü.

Ancak CNN Türk ile Didem Arslan Yılmaz'ın birlikteliği uzun sürmedi. Birlikteliğin uzun sürmemesinin nedeni ise CNN Türk içindeki kutuplaşma.

Didem Arslan Yılmaz, kanalda huzursuzluğa yol açan bu kutuplaşmayı yakın arkadaşlarına dert yanmış, deyim yerindeyse yaşadıklarını dostlarına şikayet etmişti.

ŞİKAYETLERİ KİMİN KULAĞINA KADAR GİTTİ?

Gazeteciler.com'un öğrendiğine göre, bazı 'minik kuşlar' Didem Arslan Yılmaz'ın bu şikayetleri hiç beklemediği bir yere, Ciner Medya Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Tekdağ'ın kulağına kadar taşıdı.

Habertürk'ün en tepesindeki isim yıllarca Habertürk ekranlarına yer alan, kanalın ekran yüzlerinden biri olan Didem Arslan Yılmaz'ın bu sıkıntısını duyunca profesyonelce bir karar verdi.

ÖNCE TELEFON, SONRA KAHVE VE...

Kenan Tekdağ, Didem Arslan Yılmaz'ı önce telefonla bir kahve içmeye çağırdı...Uzun uzun sohbet etti iki isim. Yeni kanalında yaşadığı sıkıntıları anlatan Didem Arslan Yılmaz ile Kenan Tekdağ sohbetlerinin sonrasında yeniden el sıkıştılar.

Kısaca Didem Arslan Yılmaz, yuvaya geri dönme kararı aldı. Kısa süre sonra Türkiye'nin Nabzı, Habertürk ekranlarında izleyici ile buluşacak.
ÇOK OKUNANLAR