GÜNDEM

Gamze Özçelik'in partneri olacak isim belli oldu

Gamze Özçelik'in başrolünde yer alacağı Peyami Safa'nın aynı adlı eserinden uyarlanan Canan adlı dizide Özçelik'in partneri olacak isim belli oldu.

Gamze Özçelik'in partneri olacak isim belli oldu
DenemeKanal D'ye Türkan dizisini çeken Koliba Film'in sahibi Ata Türkoğlu, yeni yılda FOX için de yeni bir diziye başlıyor.

Peyami Safa'nın aynı adlı romanından yola çıkılarak ekrana uyarlanan 'Canan' dizisinin yönetmenliğini ise Şöhret dizisiyle tanınan Bahadır İnce yapacak. Gamze Özçelik'in eşi Uğur Pektaş geçen aylarda Arka Sokaklar dizisine geri dönmüş, ardından da Zeynep Komiser rolünü canlandıran Özçelik'in dizi ekibine dahil olacağını gündeme gelmişti. Ancak beklenilen gibi olmadı. Özçelik, yeni bir diziyle dönmeyi tercih etti. Özçelik, Canan dizisinin hikâyesini çok beğendiğini söyledi. Dizinin oyuncu kadrosunda Ahu Türkpençe'nin oyunculuk yapan kız kardeşi Gözde Türkpençe'nin de rol alacağı öğrenildi.

Yeni bir yüzün ön plana çıkmasını isteyen yapımcı Türkoğlu ve FOX yönetimi sonunda tiyatrocu Erdinç Gülener de karar kıldı. 1.83 boyundaki Gülener'in, tek televizyon tecrübesi ise 2007 yılında TRT 1'de ekrana gelen Alpertunga Özdemir'in yönettiği Yeni Evli dizisi. Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü Oyunculuk Ana Sanat Dalı mezunu olan Gülener'in 2007 yılından bu yana rol aldığı tiyatro oyunları arasında ise Yıldız Yargılanması, Elele Ankara, Antigone Ankara, Üç Hayat Sonra Trabzon, Küçük Korku Dükkanı, Fehim Paşa Konağı ve Hayvan Çiftliği yer alıyor.

www.milliyet.com.tr

ÇOK OKUNANLAR