POLEMİK

Fuat Uğur'dan Nedim Şener'e jet yanıt; Nasıl bu tuzağa düştünüz?

Türkiye Gazetesi yazarı Fuat Uğur, Nedim Şener'in Posta'daki yazısına sosyal medyadan yanıt verdi.

Fuat Uğur'dan Nedim Şener'e jet yanıt; Nasıl bu tuzağa düştünüz?

Türkiye Gazetesi yazarı Fuat Uğur, Nedim Şener'in bugünkü yazısına sert tepki gösterdi.

Nedim Şener, bugün Posta gazetesinde yayınlanan yazısında Cem Küçük ve Fuat Uğur'u hedef alan bir yazıyı kaleme aldı..

Nedim Şener yazısında özetle şunları dedi:

"Dünya tarihinde Fetullahçı Terör Örgütü kadar alçak ve bu örgütün üyeleri kadar şerefsizleri görülmemiştir. Yaptıkları kötülüğün ve yapacaklarının haddi hesabı yok.

Sadece 259 insanımızı şehit eden 2 bin 193 insanımızı yaralandığı 15 Temmuz darbe girişimi FETÖ’yü anlatmaya yeter de artar bile.

Son nefesime kadar onların kötülüklerini kalemimle, sözümle anlatacağım. Onlar için istediğim tek şey, hukuka uygun adil bir yargılama ile verilecek cezadır. Ailem bilir; konusu açıldığında devlet eliyle idama karşı olduğumu, “Ben katilimin bile idamını bile istemem” sözleriyle anlatırım. Ben yasaya dayansa bile devlet eliyle idama karşı iken dün bir televizyon programında Fuat Uğur ve Cem Küçük’ün FETÖ’cüler hakkında yaptıkları “infaz listesi” resmen kan donduracak cinstendi."

Nedim Şener'in yazısının tamamı için tıklayın

Fuat Uğur, Nedim Şener'in bu  yazısına sosyal medya hesabından yanıt vererek "Nasıl bu tuzağa düştünüz ve FETÖ 'nün itibar suikastına ortak oldunuz hakikaten şaşkınım" dedi.

İŞTE FUAT UĞUR'UN PAYLAŞIMLARI:

Nasıl bu tuzağa düştünüz ve FETÖ 'nün itibar suikastına ortak oldunuz hakikaten şaşkınım. Cem'in söylediği tek şey şu:

"Yurtdışındaki FETÖ'cüler Türkiye'ye getirilmeli ve yargı önünde hesap vermeleri sağlanmalı. Zaten o ülkeler de onları daha fazla taşıyamayacak."

FETÖ'cüler böyledir. Bir iftira attılar. Amaç, Cem Küçük ve beni itibarsızlaştırmaktı. Bunun için de Nedim Şener gibi en büyük FETÖ karşıtlarından birini kullandılar yazık ki. 
 

Dünkü Medya Kritik'te FETÖ'nün iftiralarını konuştuk. Başından itibaren 30. dakikaya kadar. Bakın bakalım Nedim Şener'i bile kandıran FETÖ'cülerin attığı iftiralara dair tek söz edilmiş mi?


ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar