MEDYA KÖŞESİ

Fuat Uğur yazdı: Talat Bulut ve sessizlik suikastı

Türkiye yazarı Fuat Uğur, Talat Bulut hakkındaki taciz iddialarının sürekli gündeme getirildiğini fakat Muharrem İnce hakkında fezleke hazırlanmasının görmezden gelindiğini söyledi.

Fuat Uğur yazdı: Talat Bulut ve sessizlik suikastı

Türkiye yazarı Fuat Uğur, Muharrem İnce’nin 8 yıl evvelki, hakkında fezleke hazırlanmasına sebep olan taciz olayının görmezden gelindiğini bunun 'sessizlik suikastı' olduğunu söyledi. Bu konu hakkında Ahmet Kekeç'e katıldığını söyleyen Uğur, "Ahmet Kekeç’e katılıyorum. Eğer kim Muharrem İnce’nin taciz vak’asına değinmeyip Talat Bulut’u yazıyorsa ahlaksızdır!" ifadelerini kullandı.

TALAT BULUT VE SESSİZLİK SUİKASTI
 
Ana akım medyada bir Talat Bulut almış başını gidiyor.
Dünyada liderlerin ve ünlülerin 15-20 yıl önceki tacizleri ve mobbing’leri gündeme gelir ve adamların hayatları karartılırken, #MeToo adlı hareketle yaygın bir sosyal medya kampanyası yürütülürken bizde Muharrem İnce’nin 8 yıl evvelki, hakkında fezleke hazırlanmasına sebep olan taciz olayı ısrarla görmezden geliniyor.
Bir SESSİZLİK SUİKASTI bu.
Neden? Çünkü bunların ideolojik bağımlılıkları tüm ahlaki ve vicdani değerlerin üstünde.
İnsanlıklarının sınırı bu kadar.
Bu yüzden Ahmet Kekeç’e katılıyorum. Eğer kim Muharrem İnce’nin taciz vak’asına değinmeyip Talat Bulut’u yazıyorsa ahlaksızdır!

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar