MEDYA KÖŞESİ

Fuat Uğur Uğur Dündar'a saydırdı

Türkiye yazarı Fuat Uğur, kaleme aldığı yazısının ardından kendisine müfteri ve tetikçi sözleri ile yanıt veren Uğur Dündar'a demediğini bırakmadı.

Fuat Uğur Uğur Dündar'a saydırdı

Türkiye yazarı Fuat Uğur, 'Uğur Dündar; bir zavallılığın acınası portresi' başlıklı yazısında Dündar'ı sert sözlerle eleştirdi. "Çamur ve pislik atacak kadar çirkinleşmek sana yakıştı mı? Senden böylesini beklemiyordum doğrusu. Bu da beni derin derin düşündürttü." diyen Uğur, o tweetleri yeniden hatırlattı.

Söylediklerini Dündar'a misli ile iade ettiğini söyleyen Uğur, "Aynaya bak bence, o sıfatları kendi suretinde göreceksin. " dedi ve sorularını sıraladı. 

Tweetlerin sahibi avukatın da kendisine hakaret ettiğini belirten Fuat Uğur, hukuki yollara başvuracağını ifade etti. Uğur, "O hakaretlerinin bedelini hukuki yollardan ödettireceğim ona. Hepsinin fotoğrafını aldım." ifadelerini kullandı.

Uğur Dündar; bir zavallılığın acınası portresi

Ah be Uğur Dündar… Hiç değer miydi yıllardır allayıp pullayıp sattığın imajını yerle bir edecek kadar panik yapmaya? Ne gerek vardı bu denli telaşa, helecana?
Çamur ve pislik atacak kadar çirkinleşmek sana yakıştı mı? Senden böylesini beklemiyordum doğrusu. Bu da beni derin derin düşündürttü.
Oysa yazımın başlığı içeriği kadar netti:
“Uğur Dündar’ın karanlık avukatı…”
Kimdi o?
2008’den itibaren Dündar’ın avukatlığını yapan adam; adı Vural Ergül. Darbe girişimi gecesi aşağıdaki tweetleri atmıştı:
BİN YAŞA YURTTA SULH KONSEYİ…
YURTTA SULH KONSEYİ İŞBAŞINDA:)))
Eyyy, YURTTA SULH KONSEYİ nerede kaldın, niçin geç kaldın?
Genelkurmay açıkladı: TSK ülke yönetimine el koymuştur, teşekkürler, hayırlı uğurlu olsun…

Senin yıllarca avukatın olan kişi bu tweetleri attı Uğur Dündar. Söyleyeceğin bana müfteri ve tetikçi demekten mi ibaret?
Misliyle iade ediyorum. Aynaya bak bence, o sıfatları kendi suretinde göreceksin. Ama ben yine tekraren sorayım:
1-Vural Ergül senin avukatın mı? Avukatın. Hem de 2008’den itibaren. Ama şimdi bu tweetler ortaya çıkınca “Ben onu azlettim” diyorsun. Ne vakit? 15 Temmuz FETÖ’cü darbe girişimi başarısız olunca ve Vural Ergül hesabını kapatıp, firar ettikten sonra.
2-Peki yukarıdaki tweetler yalan mı? Kabak gibi ortada ve gerçek. Bana iftira atarak ve hakaret ederek çirkinleşince böyle bir gerçek ortadan kalkıyor mu?
3-Bu adam senin 2008’den beri avukatın. Darbe gecesine kadar bile beklemen gerekmezdi ne olduğunu anlaman için. MİT tırları operasyonunu yapan FETÖ’cü tuğgeneral Hamza Celepoğlu’nun avukatı olduğunda hayal âleminde miydin? Senin gibi “kılı kırk yaran” birinin bu kadar tedbirsiz olması beklenemeyeceğine göre insanın aklına doğrusu başka şeyler geliyor Akıllı şey.
4-Ve bir bilgi daha. Vural Ergül adlı bu adam avukat olmadan önce de senin yanında, Hodri Meydan programında çalışıyordu. Ya buna ne demeli? Yani onu çok çok iyi tanıyorsun.

FUAT UĞUR'UN YAZISININ TAMAMNINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar