GÜNÜN TELEVİZYONCUSU

Fuat Akdağ

AMK'nin yayın yönetmeni Gökmen Özdemir, NTV Spor ekranlarında Fuat Akdağ'un sorularını yanıtladı.

Fuat Akdağ
GAZETECİLER.COM
Yayın hayatına başlayan spor gazetesi AMK'nin adı hararetli bir tartışmaya konu olurken gazetenin yayın yönetmeni Gökmen Özdemir, NTV Spor ekranlarında Fuat Akdağ'un sorularını yanıtladı.

Gazetenin yayıncılık anlayışı, içeriği, hedefleri ve iddiası üzerine konuşan Gökmen Özdemir, bol bol tebrik ve övgü aldıktan sonra işinin başına döndü. Fuat Akdağ'un mesleği ve ünvanı gereği yeni çıkan bir spor gezetesine (adı ne olursa olsun) destek olmasını anlayabiliriz. Bağlantının ana konusunun gazetenin adı değil içeriği olmasını da anlarız. Ama insan bir tek soruyla da olsun bir görüş almaz mı? En azından AMK'nin yayın yönetmeni tepkilere ne diyor, gazetedeki onca profesyonel kendilerini nasıl ikna ediyor öğrenmek isterdik? Fuat Akdağ, bağlantı sona erdikten sonra "belki adını da değiştiriler çünkü çok iyi bir gazete" demeyi bilse de asıl muhattabı karşısındakayken "gazetenin adını ilerde değiştirme ihtimali var mı?" diye sormayı nedense akıl edemedi.

AMK faciasının spor medyasının gözde markalarından NTV Spor ekranında hakkıyla eleştirilmesini beklemiyoruz ama en azından arkadaşlar ne düşünüyor sahiden merak ediyoruz. Fuat Akdağ, gazetenin adı üzerinden kopan fırtınaya gözünü kulağını kapatan tutumuyla günün televizyoncusu olmakla kalmadı, lüzumsuz bir şekilde Özdemir'in mesuliyetini de paylaşmış oldu...
ÇOK OKUNANLAR