GÜNDEM

Fox'un çalar saati Fatih Portakal ile çalacak

Fox TV'nin sabah programı çalar saat 7 hazirandan itibaren Fatih Portakal'ın sunumu ile izleyicilerle buluşacak.

Fox'un çalar saati Fatih Portakal ile çalacak

Fox Tv'nin sabah haberleri programı "Çalar Saat"i artık Fatih Portakal sunacak.

Tecrübeli haberci, 4 yıldır Kanal D Haber'de çalışıyordu. Bu ay sonu itibariyle de kanalla yollarını ayırıyor. Fox Tv yönetiminden gelen teklifi kabul eden Portakal, 7 Haziran'da izleyicisiyle buluşacak.

"Fatih Portakal'la Çalar Saat"in diğer kanallardaki sabah haberlerinden farklı olacağı da, programın tanıtımıyla kendini şimdiden hissettirdi.

Sokağın nabzını en iyi tutan habercilerden olan Fatih Portakal, tanıtımı da yine sokakta halkın arasında çekti. Portakal, doğal ve canlı anlatımı, tebbessümü yüzünden hiç eksik etmeyen akıcı usulubu ve sıradışı sorularıyla da rekabetin arttığı sabah haberlerine ayrı bir renk getirecek gibi...

İki saat sürecek programda "ilk"ler de olacak. "Fatih Portakal'la Çalar Saat" hafta içi her gün sekize 10 kala başlayacak. 10'a kadar devam edecek.

FATİH PORTAKAL KİMDİR?

1968’de İzmir’de doğdu. Liseyi İzmir Atatürk Lisesi'nde, üniversiteyi İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi İngilizce İşletme Bölümü’nde okudu. 3 yıl yurtdışında yaşayıp, 1997’de doğup büyüdüğü kent İzmir'e dönerek haberciliğe başladı. 8 yıl Star TV İzmir Bürosu'nda, 6 ay Doğan Haber Ajansı’nda muhabirlik yaptı. 2006’da İstanbul'a yerleşerek Kanal D Haber Merkezi’nde çalışmaya başladı.

Fatih Portakal, mesleğinde ülke gündemini yakından ilgilendiren birçok sıcak haberin içerisinde yer alıp, kamuoyunu bilgilendirme görevini yerine getirdi. Takip ettiği önemli haberler arasında Abdullah Öcalan'ın Türkiye'ye getirilişi,  yargılama safhası, 1999 Marmara Depremi, sınır ötesi operasyonlar, Kuzey Irak, Dağlık Karabağ Sorunu, Hrant Dink cinayeti ve Malatya Katliamı yer alıyor. Ufuk Güldemir, Ayşenur Arslan, Mehmet Ali Birand gibi mesleğin duayenlerinin yanında deneyim kazanan Portakal, yaptığı haberlerle birçok ödülün de sahibi oldu.

Fatih Portakal, aynı zamanda Best FM’de hafta içi her gün 09.00-10.00 saatleri arasında “Konuşan Türkiye" programının yapımcısı ve sunucusudur. 

Gazeteciler.com olarak arkadaşımıza yeni programında başarılar dileriz...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar