TV HABER

FOX'tan yeni program! Hangi ünlü isim sunacak?

Ünlü sunucu Burcu Esmersoy, 'Dünya Avucunuzda' programıyla çok yakında FOX izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

FOX'tan yeni program! Hangi ünlü isim sunacak?

FOX ekranlarında Vodafone Red’in katkılarıyla yayınlanacak seyahat programında alışılagelmiş ve popüler yurt dışı gezi rotaları yerine, dünyanın çok özel ve saklı yerleri konu alınacak.

Programda yıl boyunca National Geographic Traveler Dergisi’nin desteğiyle belirlenen ilgi çekici seyahat rotalarının gizli kalmış noktalarına doğru keşfe çıkılacak ve bu rotalarda yaşayanların yerel deneyimleri FOX izleyicisiyle paylaşılacak.

İzleyicilerin bu bölgelere özel lezzetlerin nerelerde tadılabileceğini öğreneceği, şehirlere dair tarihsel ve kültürel bilgiler edinebileceği programda, herkesin tatilini daha keyifli hale getirecek çok özel tüyolar verilecek.

Programın ilk durağı Kopenhag

Vodafone Red’in katkılarıyla ekrana gelecek programın ilk durağı; Limanı, kanalları, tarihi binaları ve hareketli caddeleriyle ünlü, Danimarka’nın başkenti ve en büyük şehri olan Kopenhag olacak.

Burcu Esmersoy'a ünlü Instagram fenomeni de eşlik edecek

Burcu Esmersoy’a seyahatlerinde Instagram fenomeni Sezgin Yılmaz’ın yanı sıra National Geographic Traveler Dergisi’nin editörleri de eşlik edecek.

Seyahatseverler ekibin deneyimlerini FOX ile Vodafone Red sosyal medya hesaplarından takip edebilecek ve eş zamanlı olarak National Geographic hesaplarından hem ekibin, hem de dünyanın masalsı güzellikte daha fazla rotasına erişebilecek.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar