TV HABER

Fox TV'yi tutabilene aşkolsun!... Yeni bir yarışma daha...

Bombalar peş peşe geldi... Önce Tolga Çevik, ardından Şinasi Yurtsever... Şimdi de Timur Acar... Fox TV yeni programları tanıtmaya devam ediyor...

Fox TV'yi tutabilene aşkolsun!... Yeni bir yarışma daha...

Fox TV, yeni bir programını daha duyurdu...

Kertenkele dizisiyle beğeni kazanan oyuncu Timur Acar, Fox TV ekranlarında yarışma programı sunacak..

Timur Acar'ın programının yapımcılığını dünyanın en büyük medya ve yapım devlerinden biri olan Red Arrow Entertainment markası Karga Seven Pictures  yapacak.

Karga Seven Pictures, Türkiye’deki ilk projesi olan "Gönder Gitsin"in Türkiye’nin en farklı yarışması olacağı iddia edildi.

Timur Acar'ın sunacağı “Gönder Gitsin”in yakın bir zamanda Fox TV'de ekrana geleceği öğrenildi.

NASIL BİR FORMAT?

“Gönder Gitsin”de soruların cevapları dört şıklı fotoğraflardan oluşuyor. Soru ile beraber konu başlığına uygun olan üç fotoğraf ve uygun olmayan bir fotoğraf yarışmacıların karşısına çıkıyor. Yarışmacılar uygun olmayan fotoğrafı bulmaya çalışıyor.

Uygun olmayan fotoğrafı bulan yarışmacılar büyük ödüle giden 10 soruluk yolda önemli bir adım atmış oluyor. Yarışmanın büyük ödülü ise tam 150.000 TL.

“Gönder Gitsin”de sadece çift olarak yarışabiliyorsunuz. Çiftlerin kendi aralarındaki fikir ayrılıkları ise programda renkli görüntülere ev sahipliği yapıyor.

Timur Acar, “Bu yarışma programının benim için farklı bir deneyim olacağı kesin. Çünkü stüdyoda olmak alışıldığın çok dışında bir şey... Seçimlerimde bir fark yaratmayı gözettiğim ve ince eleyip sık dokuduğum için buradaki enerjinin biraz değişik olacağını düşünüyorum. Karşınızdaki insanlarla yarışma duygusunu yaşamak güzel bir his olduğu kadar insanı heyecanlandırıyor da. Doğaçlama gelişecek olan çok şey var. Ben de büyük bir heyecanla olacakları merak ediyorum” dedi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar