TV HABER

Fox TV yeni dönemde neler olacak? İsmail Küçükkaya açıkladı

Fox TV'nin format değişikliğine giderek haber programlarını kaldıracağı iddialarına cevap veren İsmail Küçükkaya, böyle bir durumun olmadığını söyledi.

Fox TV yeni dönemde neler olacak? İsmail Küçükkaya açıkladı

Fox TV'de bir format değişikliğine gidileceği ve haber bültenlerinin kaldırılacağı yönündeki iddialar büyük tartışma yaratmıştı. 

Mesut Yar'ın gündeme getirdiği bu iddialar yalanlanırken Fox TV'nin sabah haberlerini sunan İsmail Küçükkaya Fox'da neler olacağını anlattı. 

Medyatava'dan Canan Kaya'ya konuşan İsmail Küçükkaya, Fatih Portakal ve kendisinin sunduğu haber saatlerine dokunulmayacağını aksine kanalın 2-3 yıllık programlamayı şimdiden yaptığını söyledi. 

Fox TV'nin hedefinde mevcut haber bültenlerinin yanında izler kitleye uygun yeni dizi ve yarışmalarla kanalın güçlendirilmesi yer alıyor. 

Mesut Yar'ın iddialarının tamamen dedikodu olduğunu ifade eden Küçükkaya, bu iddiaların kendisinde ve Fox TV Genel yayın yönetmeni Doğan Şentürk'te şaşkınlığa yol açtığını belirtti. 

MESUT YAR'A ÇOK ŞAŞIRDIM

İsmail Küçükkaya konuyla ilgili şunları söyledi: 

"Mesut Yar’a da çok şaşırdım açıkçası. Kanalda da çok şaşkınlıkla karşılandı bur durum. O gün Genel Müdürümüz, Genel Yayın Yönetmenimiz Doğan Şentürk’le konuştu. ‘Bu nereden çıktı?’ dedi herkes büyük bir şokla. Hepimizin şaşkınlığının nedeni de Mesut Yar’la tanışıklığımız olduğu için her düzeye ulaşabilecek konumunun olmasıydı. Mesela Doğan Şentürk çok hayal kırıklığına uğradı."

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar