DİZİ DÜNYASI

Fox TV o dizinin ipini mi çekiyor?

FOX TV'nin iddialı dizisi 4N1K İlk Aşk final mi yapıyor? Posta yazarı Mesut Yar, dizinin beklenen sonucu alamadığını yazdı.

Fox TV o dizinin ipini mi çekiyor?

FOX TV'nin büyük yatırım yaptığı iddialı dizi  4N1K İlk Aşk'ın yeni sezon dizilerinin başlaması ile birlikte ipi mi çekilecek? Sezonun yavaş yavaş açılması ile birlikte onlarca dizi kıyasıya rekabete girecek. Mesut Yar, 4N1K İlk Aşk dizisinin yolculuğuna ekran dışı mecrada devam edeceğini bildirdi. Yar, "Şimdiden adres değişikliğini bildirseler de biz ihtiyar delikanlıların eli ayağına karışmasa. " ifadelerini kullandı.

FOX'TAN GENÇ KIYAK

İyiden iyiye eğlence kanalına dönen ve yaptığı dizilerin ağırlıklı olarak gençlere dönük olduğunu bildiğimiz FOX bugün genç izleyicilerini Küçükçiftlik Park’ta toplayarak FOXFest isimli bir festivale imza atacak. Kanalın ekran yüzlerinin alternatif atölyelerle ziyaretçileri ağırlayacağı festivalde gece itibarıyla konserler de olacak... O değil de kanalın büyük yatırım yaptığı “4N1K İlk Aşk” dizisi bana göre beklenen sonucu alamadı...

Yüksek ihtimalle de yolculuğuna ekran dışı bir mecrada devam edecek. Şimdiden adres değişikliğini bildirseler de biz ihtiyar delikanlıların eli ayağına karışmasa. Neyse. Festivale gidenlere iyi eğlenceler dilerim!

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar