DİZİ DÜNYASI

Fox TV 'komedi' bombasını patlatıyor...

Yaz sezonunun iddialı kanalı Fox TV, kış sezonuna da iddialı hazırlanıyor... Binnur Kaya, Settar Tanrıöğen ve Mustafa Üstündağ aynı projede bir araya geliyor...

Fox TV 'komedi' bombasını patlatıyor...

Fox TV bir bomba daha talatıyor...

Türkiye'nin en komik oyuncuları bir stcomda biraraya geliyor...

"Bu Sayılmaz" isimli stcomda Avrupa Yakası'ndaki performansıyla yıldızı parlayan Binnur Kaya, "Saldıray Abi" karekteriyle gönüllere taht kuran Settar Tanrıöğen ve Kurtlar Vadisi'nin "Muro"su Mustafa Üstündağ birlikte rol alacak.

Medyatava'nın haberine göre, projenin yapımcılığını Fox TV'nin yaz döneminde iyi iş yapan dizisi Murat Ünalmış ve Tuvana Türkay'lı "Deli Gönül"ün de yapımcısı olan 25 Film üstleniyor. "Bu Sayılmaz"ın yönetmenliğini son dönemde ses getiren komedi yapımlarının senaristi Murat Kaman yapacak. Senaryo ekibinde ise Zeynep Karakaşoğlu, Elif Bilgin ve Kamuran Süner yer alacak.

SEYİRCİ DE SAHNEYE ORTAK OLACAK...

Ülkemize getirilecek olan yeni formatta seyirciler de olacak ve sahnedeki esprilere onlar da eşlik edebilecek. Çekimlerin ay sonu gibi başlaması planlanıyor. Projenin yapım şirketi 25 Film, ilerleyen günlerde Tolga Çevik'in yeni programını da hazırlayacak. 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar