TV HABER

Fox TV hakkında bu kadar ağırı yazılmamıştı!

Sabah yazarı Yüksel Aytuğ, Fox TV'nin yayından dizi kaldırma rekoru kırdığını belirtip, dizilerinin tutmama nedeniyle ilgili çarpıcı bir iddiada bulundu.

Fox TV hakkında bu kadar ağırı yazılmamıştı!

Yeni sezonda en fazla dizisine erken final yaptıran televizyon kanalı açık ara farkla Fox TV oldu...

Haliyle bu da izleyici açısından bir olumsuzluk nedeni...

Sabah yazarı Yüksel aytuğ, Fox TV'nin diziler konusundaki kararsızlığının izleyiciyi bıktırdığını belirtip, bir okuyucundan gelen mektubu köşesine taşıdı.

Aytuğ'un köşesindeki mektup şöyle bitiyordu:

"Bir dizinin Fox'ta izlenebilmesi için yayın gününün veya saatinin değiştirilmesi yetmez, kanalının da değiştirilmesi gerekir!" 

İşte Yüksel Aytuğ'un o yazısı:

FOX'UN KARARSIZLIĞI BEZDİRDİ

Bu sezon en fazla diziyi ekrandan kaldıran, en çok dizinin saatini ve gününü değiştiren kanal olarak öne çıkan Fox, izleyicinin haklı tepkisiyle karşılaşıyor.

Köşemize sürekli katkı veren değerli okurlarımızdan Ramazan Budaklar da isyankar ve esprili üslubuyla bu konuyu masaya yatırmış:

"One minute! Bir daha da Fox izlemem. O Hayat Benim, şu hayat benim, bu hayat kimin diye temcit pilavı olmuş bir diziyi kaldırmak varken Rüzgarın Kalbi gibi güzel bir diziyi yayından kaldırmak akıl işi görünmüyor.

Zorla bir diziyi ekranda tutmanın ne gibi bir gerekçesi olabilir? Dizilerin akıbetini yapımcı/ yönetmen ve kanal yöneticileri arasındaki hassas dengeler belirliyor herhalde...

Fox'a defalarca yazdım, size de yazayım:

'Falanca dizi yeni saatinde, yeni gününde, yeni kanalında' şeklindeki alt yazıları bir kalemde geçin. Bir dizinin Fox'ta izlenebilmesi için yayın gününün veya saatinin değiştirilmesi yetmez, kanalının da değiştirilmesi gerekir!"

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum