KULİS

Fox Türkiye'de üst düzey değişiklikler! Hangi isim hangi göreve getirildi?

FOX Networks Group Europe and Africa bugün FOX Networks Group Turkey’in yeni üst yönetim ekibini açıkladı.

Fox Türkiye'de üst düzey değişiklikler! Hangi isim hangi göreve getirildi?
Uzun yıllardır FOX Networks Group bünyesinde çalışan Cenk Soner, Aralık 2014’ten beri sürdürdüğü SVP, COO görevini bundan böyle FNG Turkey Genel Müdürü olarak devam ettirecek. Yeni rolüyle birlikte Soner FNG Turkey’nin hem ulusal hem de tematik iş kollarına liderlik edecek ve FNG UK, Nordics, Turkey, Greece, Israel and Africa EVP’si Adam Theiler’a rapor edecek.

Mehmet İçağasıoğlu ise FNG Turkey SVP, COO görevine getirildi ve FNG Turkey Genel Müdürü Cenk Soner’e rapor edecek. Kasım 2006’dan beri şirket bünyesinde yer alan İçağasıoğlu reklam satış sorumluluklarını sürdürmeye devam ederken aynı zamanda Cenk Soner ile yakın çalışarak şirketin genel büyümesine katkıda bulunacak. Her iki atama da bugünden itibaren yürürlüğe girecek.

Atamalar hakkında yorum yapan Adam Theiler şu şekilde konuştu: “Cenk ve Mehmet FOX Networks Group Turkey’nin en eski çalışanlarından ve şirkete girdiklerinden beri olağanüstü başarılara imza attılar. Her ikisinin de üstün yetenek, deneyim ve liderlik vasıflarının birleşmesi FNG markalarının Türkiye’de en iddialı şekilde ortaya konmasına olanak sağlayacak ve içinde bulunduğumuz yeni dijital çağ için kendimizi geliştirmeye devam etmemize yardım edecek.” 



Yaklaşık 8 yıldır şirkette yer alan FNG Turkey Genel Müdürü Cenk Soner daha geniş sorumluluk alanları hakkında oldukça heyecanlı olduğunu belirterek sözlerine şöyle devam etti: “Dünyanın en büyük medya şirketlerinden biri olarak izleyicilerimize eğlence, belgesel ve spor alanlarının en iyisini sunmaya devam edeceğiz. Aynı zamanda reklamverenler, platform ortakları, yapımcılar ve çalışanlarımız için güçlü bir destinasyon yaratma konusundaki amacımız devam ediyor.”



FNG Turkey SVP, COO’su Mehmet İçağasıoğlu ise konuyla ilgili şunları dile getirdi: “Bu fırsat konusunda oldukça mutluyum. FNG Turkey ailesinde geçirdiğim uzun yıllar boyunca reklam ortaklarımız için bütünleşik ve yaratıcı çözümler sunmak adına tüm ekip olarak yoğun bir şekilde çalıştık. Yeni sorumluluklarım sayesinde bölgedeki varlığımızı güçlendirmek adına Cenk ile daha da yakın çalışmak için sabırsızlanıyorum.”

FOX Networks Group Turkey; FOX, FOXLIFE, FX, FOXCRIME, FOXSPORTS, National Geographic Channel, Nat Geo Wild, Nat Geo People, BabyTV ve 24Kitchen olmak üzere toplam 10 kanalın ve websitelerinin, ayrıca FOX, FoxPlay, NatGeo Play ve 24Kitchen Günün Tarifi uygulamalarının operasyonunu yürütmekte. FOXlab Proje Ekibi ile reklamverenlere 360˚ medya çözümleri sunarken, FOX Media Satış Ekibi ile Disney Channel, Disney XD ve Da Vinci Learning kanallarının reklam ve proje satış operasyonu yürütmekte ve FNG İçerik Satış Ekibi ile pazara belgesel, dizi, eğlence ve yemek programlarından oluşan geniş bir içerik yelpazesi sunmakta.

FOX NETWORKS GROUP HAKKINDA:

FOX Networks Group (FNG) 21st Century FOX’un en öncelikli operasyonel birimidir. FNG bünyesinde Fox Broadcasting Company ve 20th Century Fox Television’ı barındıran Fox Television Group; FX Networks’ü barındıran Fox Cable Networks; Fox Sports Media Group ve National Geographic Partners’dan oluşmaktadır. Bu birimlerle birlikte Amerika’nın en popüler eğlence, spor ve kurgusuz içeriklerini yaratmak, düzenlemek ve bu içeriklerin tüm dünyaya dağıtımını gerçekleştirmektedir.
ÇOK OKUNANLAR