POLEMİK

<font color='#FF0000'>İhsan Eliaçık'tan Başbakan'a sert yanıt!</font>

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı 'dindar' tartışmasına İslamcı yazar İhsan Eliaçık da katıldı.

<font color='#FF0000'>İhsan Eliaçık'tan Başbakan'a sert yanıt!</font>

Dindar nesil tartışması CNN Türk'te yayımlanan Tarafsız Bölge'den Başbakan Erdoğan'ın grup konuşmasına taşındı. Erdoğan, programa katılan Kalaycıoğlu ile yazar İhsan Eliaçık'a kürsüden sert tonda yanıt verdi.

Eliaçık'tan yanıt ise gecikmedi...

Başbakan Erdoğan Yazar İhsan Eliaçık'ın "Bunlar müteahhit oldu yeni evlere giderken evlerindeki kitapları sahaflara satıyorlar" sözlerini "Sen ne kadar zavallısın. Biz işi ehline veririz" diye yanıtladı.

Bu sözlere Eliaçık twitter'dan cevap verdi. Eliaçık'ın Başbakan Erdoğan'a Twitter'dan verdiği cevaplar şöyle...

Ey AKP'li mütaahhtler! Başbakanınız dahil ihalelerden gelen paraların ihtiyaçtan fazlasını tinercilere infak edin!

Alternatif sermaye oluşturmuyorsunuz, yiyici, sömürücü sermaye sınıfına dahil oluyorsunuz. Kapitalizme abdest aldırıyorsunuz.

Dindar gençlik yetiştirmeyi bırak,varolanı ne yaptın ondan haber ver. İhaleci, rantçı yaptın. Bu ülkenin dindarlar beklediği bu değildi.

Ehli sünnet ve'l cemaat, ehl-i mülkiyet ve'şatafat oldu. İnşaat ya Resulullah diye kibir kulleri dikiyorlar. Caprice Gold sizin mezarınız.

Otollerde, kırmızı halılarda dolaşmaktan dışarıyı göremiyorsunuz. Dün Mersin'de sobayi yakalim derken yaralanan 4 cocuktan haberin var mı?

TİNERCİLERİN CENAZELERİNİ BİZ KALDIRIYORUZ

Köprü altında donarak ölen tinercileriden haberin var mı?Cenazelerini biz kaldırıyoruz. Zenginliği paylaşmıyorsunuz, kendinize yontuyorsunuz.

Irak'ta ölen 1.5 milyon müslümandan haberin var mı? Dünyanın ezan okunan yerlerine bomba yağıdıranlar senin neyin oluyor? Model ortağın mı?

Başbakan'a çağrı: İhtiyaçtan fazla ne varsa tinercilere infak et. Banka hesaplarına yığdıklarınla onlara yurt açalım. Belki 100 yurt eder.

Dindarlık namazla niyazla olmaz. Eline güç (iktidar ve servet) geçince onu nasıl kullandığına bakacaksınız. Siz burada kaybettiniz.

Ey Başbakan! Değil Fırat kenarında bir Kürt,bir koyun kaybolsa,bir tinerci donsa sorumlusu sensin. Dindarlık bu değilse nedir?

 

ÇOK OKUNANLAR