TV HABER

<font color='#FF0000'>Büyük Risk</font>'te soru skandalı!

Büyük Risk yarışması, dün gece yaşanan skandal ile izleyicinin güvenini kaybetti.

<font color='#FF0000'>Büyük Risk</font>'te soru skandalı!
GAZETECİLER.COM  (ÖZEL HABER) Türkiye'nin en hızlı yarışması diyebiliriz rahatlıkla Büyük Risk'e. Star TV'de Selçuk Yöntem'in sunumu ile ekranlara gelen Büyük Risk, hafta içi her gün, sadece yarım saat sürüyor.

Cevapları verip soruları isteyen yarışmada her gün üç yarışmacı birbirleriyle yarışıyor. Gecenin galibi ertesi gün yeniden yarışmaya hak kazanıyor.

EKSİK CEVAP VERDİ BUNA RAĞMEN BİRİNCİ OLDU

Dün yarışan Ali de önceki gece yarışıp kazanmış ve yeniden yarışmaya gelmişti. Ancak sorulan bir soruya verdiği yanlış cevaba rağmen yarışmaya devam etti ve gecenin galibi oldu.

ÇİFT KONU BAŞLIĞINDA ÇİFT YANITINI VERMEDİ

"ÇİFT" konu başlığında sorulan soru şöyleydi: "Aynı anda doğan ama birbirlerine birebir benzemeyen ikizlere denir"

Ali bu soruya önce Ayrı Yumurta İkizleri nedir? ardından ise Farklı Yumurta İkizleri Nedir? yanıtlarını verdi.

"DOĞRU CEVAP ALKIŞLIYORUZ ALİ'Yİ..."

ÇİFT kategorisinde sorulan sorunun ya da yanıtın içinde Çift sözcüğünün geçmesi gerekiyordu. Doğru yanıt da "ÇİFT YUMURTA İKİZLERİ NEDİR?" olmalıydı.

Ancak yarışmacı bu yanıt vermemiş olmasına rağmen Selçuk Yöntem, "Doğru cevap. Alkışlıyoruz Ali'yi. Moral vermek için alkışlıyoruz" dedi ve program tam hızla devam etti.

Yarışmanın ilk bölümünde verdiği yanlış yanıtlarla -200 lira durumuna düşen yarışmacı, programın devamında önce 4000 lira kazandı, final bölümünde ise 3900 TL'sini riske edip doğru yanıtı verdiği için ödülünü 7900 TL'ye çıkarttı ve tekrar yarışmaya hak kazandı.


YAPIMCIDAN AÇIKLAMA GELECEK Mİ?

Ancak yarışmanın ilk bölümünde doğru cevap vermediği halde yarışmaya devam etmesi izleyenleri şaşırttı.

Şimdi herkes Star TV ekranlarında izleyici ile buluşan Büyük Risk yarışmasının yapımcılarının olayla ilgili açıklama yapmasını bekliyor.

İŞTE İZLEYENLERİ ŞAŞIRTAN O ANLAR


ÇOK OKUNANLAR