GÜNDEM

Flaş ayrılık! Cumhuriyet'e veda edip yeni adresini açıkladı

Yönetim değişikliği sonrası Cumhuriyet Gazetesi’nde yaşanan ayrılıklar devam ediyor.

Flaş ayrılık! Cumhuriyet'e veda edip yeni adresini açıkladı

Cumhuriyet Gazetesi Ankara bürosunda haber müdürlüğü görevini yürüten deneyimli parlamento muhabiri Ayşe Sayın gazeteden ayrıldı.

Sayın, ayrılık haberini sosyal medya hesabından açıkladı. Gazeteciliğe BBC Türkçe’de devam edeceğini söyleyen Sayın, şunları yazdı:

"Cumhuriyet'e veda...

Sevgili gazetemle yollarımız bugün resmen ayrıldı. Sayısız anılarla...Çok mutluyum ki Uğur (Mumcu) Abiyle, Sevgili abim İlhan Selçuk'la Mustafa Ekmekçi'yle, AÜ Basın Yayın Yüksekokulu'undan hocalarım da olan Ahmet Taner Kışlalı, Mümtaz Soysal'la, haber atlama ve atlatmanın kıskançlığı ve kıvancını öğrendiğim Cüneyt (Arcayürek) abi'yle, erken yaşta sonsuzluğa uğurladığımız güzel arkadaşım Barkın Şık, yılların eskitemediği dostluğumuzu mesai arkadaşı olarak da sürdürme olanağı bulduğum Erdem Gül ve adını buraya sığdıramayacağım kadar çok değerli insan, gazeteciyle çalıştığım için kendimi şanslı sayıyorum.

Nice kıvançlar, dünya kadar çatışmalar yaşadığım, nice üzüntüleri paylaşlaştığım, kimi zaman delicesine mutlu olup eğlendiğim can arkadaşlarım sağ olun e mi. Üzerimde emeği olan herkese çok teşekkür ediyorum.

Gazeteci için haber yolculuğu bitmez malum. Haberciliğe bundan sonra BBC Türkçe'de devam edeceğim."

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar