POLEMİK

FETÖ'yü biz bitiriyoruz, iş Hande'ye yıkıldı

"Darbeyi CNN veya Hande Fırat önlemedi" Cem Küçük, Nedim Şener'in Darbe Komisyonu'na çağrılması için de "darbe içeriğini bilemez" dedi.

FETÖ'yü biz bitiriyoruz, iş Hande'ye yıkıldı

Cem Küçük, 15 Temmuz darbe gecesi ve sonrasında yaşananlarla ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Facetime üzerinden canlı yayına bağlayan CNN Türk Ankara Temsilcisi Hande Fırat ve Darbe Komisyonu'na davet edilen Nedim Şener'le ilgili ilginç açıklamalar yaptı.

RS FM'de Enver Aysever'in programında "Darbeyi CNN veya Hande Fırat önlemedi" diyen Cem Küçük, "FETÖ'yü, darbeyi CNN veya Hande Fırat önlemedi. Halk önledi. Ben neye kızıyorum? Biz yıllarca kendi gruplarımızda mücadele ediyoruz. FETÖ'yü biz bitiriyoruz, biz önlüyoruz. Ne oldu şimdi? İş Hande'ye yıkıldı." dedi.

Nedim Şener'in Darbe Komisyonu'na davet edilmesi ile ilgili de konuşan Cem Küçük, "Nedim Şener de konuşsun ama darbe içeriğini bilemez ki? İşin içindekilerin konuşması lazım." ifadelerini kullandı.

İşte RS FM'deki ‘Oyuna Devam' programına telefonla bağlanan Cem Küçük'ün, Enver Aysever'in bazı sorularına verdiği cevaplardan dikkat çeken bölümler:

‘FETÖ'YÜ BİZ BİTİRİYORUZ, İŞ HANDE'YE YIKILDI'

Hande (Fırat) o gece önemli iş yaptı, kabul ama şunun altını çizmek lazım, Türk milleti darbeyi durdurdu. O gece Hande Fırat'a çıkmasa ben A Haber'deydim. O an A Haber'e ulaşamıyor, en yakın Hande deniyor, ulaşılıyor. FETÖ'yü, darbeyi CNN veya Hande Fırat önlemedi. Halk önledi."

BİZ BİTİRİYORUZ, HANDE FIRAT'A YAZILIYOR

"Ben neye kızıyorum? Biz yıllarca kendi gruplarımızda mücadele ediyoruz. FETÖ'yü biz bitiriyoruz, biz önlüyoruz. Ne oldu şimdi? İş Hande'ye yıkıldı. Hande bunun parçalarından biri. Bizim tarafta en çok mücadele eden benim şike sürecinden bu yana."

HANDE BİRŞEY GÖSTERDİ DİYE BİZİM EMEKLER NE OLACAK?

"Medyaya el konulsun, savcılar gözaltına alınsın, Ekrem Dumanlı gözaltına alınsın, yoksa kaçacaklar diye defalarca yazdım, söyledim. Benim dediklerimin hepsi çıktı. Şimdi Hande bir şey gösterdi diye bizim taraftaki emekler ne olacak?" 

BEN O GECE A HABER'DEYDİM NEDEN CUMHURBAŞKANI ULAŞAMADI?

"O an (15 Temmuz darbesi başladığında) A Haber'de bana ulaşıldı. Ben 22.30'da haberdeydim. Cumhurbaşkanının neden kimseye ulaşamadığını bilmiyorum. O gece 18'den 23'e kadar ülkede ne oldu? Ankara'da, Marmaris'te, TRT'de, CNN Türk'te, bir hafta önceye sonraya Amerika'ya bilet alanlar var. Kim, neredeydi? Soruyorum."

NEDİM ŞENER DARBENİN İÇERİĞİNİ BİLMEZ!

"Darbeyi araştırma komisyonu yaptılar. Desteklemiyorum. Hakiki adamlar konuşmuyor. En iyi konuşan Emre Taner oldu. Nedim Şener de konuşsun ama darbe içeriğini bilemez ki? İşin içindekilerin konuşması lazım."

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum