MEDYA KÖŞESİ

FETÖ'nün infaz listesindeki Salih Tuna: Kim vatan diyorsa o bizdendir

Salih Tuna öldürüleceği iddia edilen ve içinde kendisinin de olduğu 50 kişilik FETÖ infaz listesini bugünkü köşesine taşıdı

FETÖ'nün infaz listesindeki Salih Tuna: Kim vatan diyorsa o bizdendir

FETÖ’nün darbe girişiminin başarılı olması durumunda öldürmeyi planladığı 50 kişilik liste iddiası şoke etti.

Siyaset, iş ve medya dünyasından önemli isimlerin olduğu listede yer alan isimlerden birisi de Yeni Şafak yazarı Salih Tuna.

HEP BİRLİKTE DİRENECEĞİZ

"FETÖ'nün infaz listesi" başlıklı köşesinde darbe girişimini değerlendiren yazar, "Küresel bir saldırı altındayız; ya parçalanmayı kabul edeceğiz ya da hep birlikte direneceğiz, başka yolu yok!" ifadelerini kullanıyor.

İZİNSİZ MAKLUBE BİLE YEMEZ

"FETÖ bir CIA organizasyonudur." nitelemesinde bulunan Tuna, "Hiçbir FETÖ mensubu ABD'den izinsiz değil darbe teşebbüsünde bulunmak, maklube bile yemez." diye yazdı.

"Kim zalim kim mazlum herkes gördü" diyen Tuna, sözü 50 kişilik infaz listesi iddiasına getiriyor ve yazısını böyle tamamlıyor:

"ÖLEN ARININ ARDINDAN GÜNLERCE AĞLADIĞINI SÖYLEYEN
GÜLEN'İN İNFAZ LİSTESİ"

"Karıncayı bile incitmediğini, ölen bir arının ardından günlerce ağladığını söyleyen Fethullah Gülen'in örgütü (FETÖ) infaz listesi bile yaptı.

Dün bir gazete darbeden sonra infaz edileceklerin listesini yayımladı; 50 kişilik listede benim de adım var.

Kimler yok ki…

Tayyip Erdoğan, Binali Yıldırım, Efkan Ala, Hakan Fidan, Berat Albayrak, Melih Gökçek, Bekir Bozdağ, Süleyman Soylu, Mustafa Varank, Recep Akdağ, Faruk Çelik, Mehmet Görmez, Devlet Bahçeli, Doğu Perinçek, Ümit Kocasakal, Uğur Dündar, İrfan Fidan, Mustafa Çalışkan, Şamil Tayyar, Ahmet Zeki Üçok, Soner Yalçın, Mehmet Metiner, Serhat Albayrak, Hanefi Avcı, Nedim Şener, Hüseyin Gülerce, Sabri Uzun, Turgay Güler, Latif Erdoğan…

Gördüğünüz gibi siyasi görüş farklılığına bakmamışlar.

Bizimle birlikte Uğur Dündar da var Soner Yalçın da, Ümit Kocasakal da var Nedim Şener de!

O halde biz de direniş hatlarında siyasi görüş farklığına bakmayacağız: Kim pazarlıksız ve karşılıksız vatan diyorsa o bizden biz de ondanız.

Dem bu demdir.

Hedeflerine ulaşmak için ilkin birlikteliğimizi bozguna uğratmak isteyeceklerdir.

VATAN HAİNLERİNE KARŞI OMUZ OMUZA

Yoksa hiçbir halt edemezler.

Sözümüz tektir: Vatan hainlerine karşı omuz omuza!

O halde hep birlikte söyleyelim: Alevi de biziz Sünni de biziz, Kürt de biziz Türk de biziz, hülasa, topyekûn Türkiye'yiz."

ÇOK OKUNANLAR