MEDYA KÖŞESİ

FETÖ'cü akademisyenden Can Ataklı'ya: Hepsini misliyle geri alacağız!

Korkusuz gazetesi yazarı Can Ataklı, FETÖ terör örgütü üyesi olduğu iddiasıyla tutuklanan bir akademisyenle aralarında geçen diyalogu köşesine taşıdı.

FETÖ'cü akademisyenden Can Ataklı'ya: Hepsini misliyle geri alacağız!
GAZETECİLER.COM - Korkusuz gazetesi yazarı Can Ataklı, terör örgütü FETÖ üyesi olduğu iddiasıyla tutuklanan bir akademisyenle aralarında geçen diyalogu köşesine taşıdı.

Ataklı şunları yazdı: "Aylar önceydi. Şimdi cemaatçilikten tutuklu olan bir akademisyenle Beylerbeyi'nde karşılamıştım. O sırada 17 Aralık yaşanmış ama cemaate karşı büyük saldırı henüz başlamamıştı, ipuçlarını hissediyorduk" diye yazan Ataklı, o akademisyenin kendisine, "Ne yapabilirler, sonları geliyor, asıl onlar korksun" yanıtını verdiğini aktardı.

Ataklı yazısında o olayı şöyle anlattı:

Ben de “Yapmayın, siz çok güçlü olabilirsiniz ama devlet çarkı onların elinde, hepinizi bir gecede yok edebilirler” diye ben de sertçe cevap vermiştim.

Neler olduğunu görüyoruz.

Ancak duyduğum kadarıyla cemaatin dışarıda kalan unsurları başı dertte olanların yakınlarını teselli etmek için “Hiç merak etmeyin, sonunda kaybedecekler, kaybettiklerimizi misliyle geri alacağız (mal-mülk kastediliyor) siz korkmayın” diye konuşuyormuş.

Dayanakları ise şu; “herkes içeri alınıyor ama sıra hukuka gelince elleri kolları bağlanacak. Suçlayacak bir dayanak bulamayacaklar. Bulsalar bile verecekleri cezalar Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'nden dönecektir. Neye el koydularsa misliyle geri vermek zorunda kalacaklardır.”

Valla bana pek öyle gelmiyor ama teselli tesellidir.
ÇOK OKUNANLAR