TV HABER

Feride Ercan'ı sevgilisi testereyle kesip yakmış! Cinayetin detayları korkunç

Müge Anlı kan donduran Feride Ercan cinayetinin nasıl işlendiğini canlı yayında bütün detaylarıyla açıkladı. Hikmet Yalçınkaya'nın itiraf ettiği cinayetin detayları ise tüm Türkiye'yi dehşete düşürdü.

Feride Ercan'ı sevgilisi testereyle kesip yakmış! Cinayetin detayları korkunç

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı sert programı 20 gündür kayıp feride Ercan'ı arıyordu. Programa katılan Feride Ercan'ın görüştüğü erkek arkadaşı Hikmet Yalçınkaya Ankara polisine giderek cinayeti işlediğini itiraf etti. Yalçınkaya'nın cinayeti nasıl işlediğini ise Müge Anlı canlı yayında bir bir açıkladı.Cinayet detayları ise kan dondurdu.

Müge Anlı kan donduran cinayetin detaylarını canlı yayında açıkladı. Anlı "Bu gün üzücü bir haber ile açacağım programı. 20 gündür aranan Feride Ercan'ın vahşi bir cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Hanımefendinin kemiklerine bile ulaşılamıyor. Cinayeti işleyen ise programımıza perşembe ve cuma günü katılan Hikmet Yalçınkaya.

-Aslına şöyle oluyor. Hikmet Yalçınkaya'nın eşi ilk başta o pazar evden çıkmadı. Ama daha sonra Hikmet Yalçınkaya'nın eşinin ekip arkadaşlarımıza yaptığı açıklamada "Ben evet pazar günü çıkmadı dedim ama şimdi düşündüm hangi pazar olduğundan emin değilim. Bahsettiğiniz gün dışarıda olmuş olabilir. Bir pazar çıkmadı ama hangi gün emin değilim" açıklamasında bulundu.

-Hikmet Yalçınkya'nın eşiyle büyük tartışmalar yaşadığını öğrendik ve eşinin ailesi gelip çocuklarla beraber karısını alıp evden götürdü.

Feride Ercan'ı sevgilisi testereyle kesip yakmış! Cinayetin detayları korkunç - Sayfa 5

-Hikmet Yalçınkaya sonrasında ortadan kayboldu. Cumartesi ve pazar günü ekiplerimiz irtibat kurmaya çalıştı ama ortada yoktu. Pazar akşamüstü Ankara İl Emniyet Müdürlüğüne giderek cinayeti itiraf etti. Ben öldürdüm dedi.

Polis ekipleri Hikmet Yalçınkaya'yı hemen sorguya aldılar ve sorgu sırasında öğrendiler ki cinayetin işlendiği yer Ankara'nın hemen yanındaki Altındağ Tatlar köyünde bulunan Hikmet Yalçınkay'nın baba evi. Bu köy Jandarma bölgesine giriyor. Bunun üzerine jandarma komutanlığına götürülen Hikmet Yalçınkaya cinayeti nasıl işlediğini ayrıtılı bir şekilde anlatıyor.

-Peki nasıl işlemiş cinayeti. Gerçekten bugüne kadar duyduğum en vahşi cinayet. Hikmet Yalçınkaya ile hanımefendi Ankara'da buluşuyor. Hikmet Yalçınkaya çok çelişkili konuşmalar yapmıştı ama buluşmuşlar. 2 telefon görüşmesi var rahmetlinin Hikmet'i o güne aradığına dair.
Hikmet kendine ait beyaz aracıyla Feride Hanımı alıyor. Sonra Ankara'nın hemen yanındaki baba evine gitmek üzere yola çıkıyorlar. Yolda bir süre sonra kavga ediyorlar ve hikmet hanımefendiye yumruk atıyor ve hikmet Feride hanımın bayıldığını düşünüyor.

Feride Ercan'ı sevgilisi testereyle kesip yakmış! Cinayetin detayları korkunç - Sayfa 8

-Sonra Ankara yakınlardaki köydeki eve götürüyor. Aslında o öldüğünü anlamamış bayıldığını düşünmüş ama köydeki eve gelince kapıyı açınca hanımefendi yere düşmüş. Yere düştüğünü görünce garajın içine sokmuş. Cesedi ortadan kaldırma kaygısı korkunç bir planı peşi sıra getirmiş.

TESTEREYLE KESİP YAKMIŞ
-Garajın içinde elektrikli bir testere olduğu gözüne çarpıyor ve bir soba. Yaklaşık 10 gibi hanımefendiyi sobada yakacak kadar küçük parçalara ayırarak 6 saat boyunca yakmış. Sonrada sobayı alıyor arabanın arkasına koyuyor Ankara'daki yaşadığı evin oraya getiriyor. Bir ertesi gün sobayı çöpe atıyor. Sobayı oraya atıncada çöp toplayanlar varmış sobayıda almışlar götürmüşler. Hanımefendinin hiç bir izi yok hiç bir şey yok yani."

Hikmet Yalçınkaya verdiği ifadede ise "2-3 aydır canıma tak etmişti. En son araba içinde kavga ederken Feride hanım 'senin eşini dağa kaldırırım' dedi bende araba içinde bir yumruk attım" açıklamarını yaptığınıda Müge Anlı canlı yayında ekran başındakilere aktardı.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar