GÜNDEM

Fenerbahçe: MİT Rasim Ozan Kütahyalı'yı yalanladı...

Fenerbahçe, Rasim Ozan Kütahyalı'nın canlı yayında ekrandan gösterdiği "MİT antetli" dosyayı MİT'e sordu ve cevabını açıkladı...

Fenerbahçe: MİT Rasim Ozan Kütahyalı'yı yalanladı...

Rasim Ozan Kütahyalı ile Fenerbahçe arasındaki kavga bir kez daha su yüzüne çıktı...

Fenerbahçe, bu sefer Rasim Ozan Kütahyalı'yı MİT üzerinden vurdu ve "o dosya sahte, nüfuz ticareti yapıyor...."

Rasim Ozan Kütahyalı, Aziz Yıldırım'ın kendisine yönelik "içiyorlar viskiyi çıkıyorlar ekrana" sözleri üzerine Beyaz TV ekranlarından elindeki MİT antetli bir dosyayı göstererek şöyle demişti:

"Aziz Yıldırım, maymunun 2017 yılında hapishaneye girecek. Garantili... Yüzde yüz... Anladın sen. Aslanlar gibi Savcı Serdar Coşkun'un iddianamesine göre FETÖ ile işbirliği yapıp parada anlaşamadınız.”

O gün yazılı bir açıklama ile Rasim Ozan Kütahyalı'ya cevap veren Fenerbahçe Spor Kulübü'nün işin peşini bırakmadığı ortaya çıktı...

Fenerbahçe'nin, Rasim Ozan Kütahyalı'nın ekrandan gestirdiği MİT antetli dosyayı, bizzat MİT'e sorduğu ortaya çıktı..

Kulüp, MİT'ten aldığı cevabı yazılı bir açıklama ile duyurdu... İşte Fenerbahçe Kulübü resmi internet sitesinden yapılan açıklama;

"RASİM OZAN'IN NÜFUZ TİCARETİ YAPTIĞI..."

23 Ekim 2016 Pazar günü Beyaz TV ekranlarında yayınlanan “Beyaz Futbol” isimli programda, Rasim Ozan Kütahyalı isimli şahıs, elinde MİT logolu bir dosyayı işaret ederek bir takım ithamlarda bulunmuştur.

Konuyla ilgili kulübümüzün MİT’e yapmış olduğu resmi başvuru sonucunda, ilgili kurumun kayıtlarında, söz konu şahsın iddia ettiği konularla ilgili bir bilginin bulunmadığı tarafımıza bildirilmiştir. Bu şekilde, adı geçen şahsın nüfuz ticareti yaptığı hususu bir kez daha ortaya çıkmıştır.

 
Kamuoyuna daha önce bildirdiğimiz şekilde, kulübümüze ve yöneticilerimize iftira atan bahse konu şahısla ilgili gerekli suç duyurusunda bulunulmuştur.

Kamuoyunun bilgisine sunarız.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar