REKLAM

Felis ödülleri sahiplerini buldu!

İlk gün Oylum Talu, ikinci gün Jülide Ateş’in sunuculuğunda gerçekleşen 11. Felis Ödülleri töreninde 14 bölümde sektörün en iyi işleri Felis’lerine kavuştu.

Felis ödülleri sahiplerini buldu!

Yenilenen kategorileriyle bu yıl PR, Doğrudan Pazarlama, Promo & Aktivasyon, Üretimde Ustalık, Açıkhava, Basın, Film, Radyo, Sağlık İletişimi, Markalı İçerik ve Eğlence, Medya, Dijital, Mobil ve Pazarlama Etkisi bölümlerinde projeler ödüllendirildi. Felis’e bu yıl Pazarlama Etkisi Bölümü de eklendi ve bu bölümde ilk kez ve sadece rekabet ettiği pazarda oyunun kurallarını değiştiren markaların pazarlama stratejileri Felis’e kavuştu.

İki günde toplam 1300 kişinin katılımıyla gerçekleşen törende 226 Felis’in yanı sıra büyük ve özel ödüller de sahiplerini buldu. MediaCat Genel Yayın Yönetmeni Pelin Özkan ve ÇAYTAŞ Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yavuz Sütoğlu Ajans Çaycılarına teşekkür ederken, Felis Ödülleri’ne toplumsal cinsiyet eşitliği duyarlılığı katmak üzere KAGİDER ve Felis güçlerini birleştirerek Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Özel Ödülü’nü oluşturdu. KAGİDER Bire:bir isimli ödül Collective tarafından hazırlanan Koç Holding – 8 Mart Dünya kadınlar Günü Kelimelerinden Başla projesine verildi.



İŞTE 11. FELİS ÖDÜLLERİNİ KAZANANLAR

- PR Bölümü Büyük Ödülü: MPR İletişim Danışmanlığı – Ambalaj Sanayicileri Derneği “Peynirler Ambalaja Girmeli”
- Üretimde Ustalık Jüri Özel Ödülü: BARAN BARAN
- Pazarlama Etkisi Jüri Özel Ödülü: Komik Büro
- Pazarlama Etkisi Büyük Ödülü: Çaykur “Didi Lansmanı”
- Medya Büyük Ödülü: Tribal Worldwide İstanbul – “Vodafone Arena – Çok Bekledik”
- Yılın PR Ajansı: Excel İletişim ve Algı Yönetimi
- Yılın Yaratıcı Ajansı: TBWA/İSTANBUL
- Yılın Yeni Nesil Ajansı: Tribal Worldwide İstanbul
- Yılın Medya Ajansı: Mindshare
- Yılın Reklamvereni: Unilever

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar