MEDYA KÖŞESİ

Fehmi Koru yazdı: Adaylar için en uzun gecedir bu gece…

Fehmi Koru, sandığa gitmeye saatler kala dikkat çeken bir yazı kaleme aldı. Koru, bu seçimde değişmeyen tek bir gerçeğin olduğunu söyledi...

Fehmi Koru yazdı:  Adaylar için en uzun gecedir bu gece…

"Adaylar için en uzun gecedir bu gece…"  diyen Fehmi Koru yarın sandıktan çıkan sonuç ne olursa olsun değişmeyecek tek bir gerçeğin olduğunu onun da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu seçimde canla başla çalışması olduğunu söyledi. Koru "Siyasi hayatını ortaya koydu. İktidar cephesi beklendiği gibi ipi önde göğüsleyebilirse, bu, Tayyip Erdoğan‘ın yeni bir büyük başarısı olacak…" dedi.

Seçim kampanyalarının her yönüyle bir maraton olduğunu ve arkada muazzam bir mekanizmanın çalıştığını belirten Koru, sadece adayların değil, adayların ailelerinin, yakınlarının sürekli çaba içinde olduğunu belirtti.

Bu akşam propaganda yasağı başladığı andan itibaren partilerin kampanyalarında görev almış önemli isimlerin, liderlerin ve parti üst yöneticilerinin  'seçmendeki kafa karışıklığı ortadan kalktı mı?' sorusuna cevap arayacağını söyleyen Fehmi Koru, en yakından izlediği seçimin, 1977 genel seçimi olduğunu belirtti.

Koru, "Turgut Özal MSP’nin İzmir aday listesinin ilk ismiydi. 45 gün boyunca o ve onun için İzmir’e gelmiş yakınları canla başla çalıştılar. Diğer adaylar da. Seçimden bir gece önce bir araya gelip ertesi gün sandıktan nasıl bir sonuç çıkacağı yolunda beklentilerini dile getirmeyi de içeren bir durum değerlendirmesi yaptılar.Turgut Özal MSP’nin İzmir’den öyle bir-iki değil daha çok milletvekili çıkaracağına emin görünüyordu.Kendisi bile sandıktan çıkamadı.“En önemli anket sandıktır” diye boşuna söylenmiyor." ifadeleri ile yazısına son verdi.

FEHMİ KORU'NUN YAZISININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar