GÜNDEM

Fatmanur Erdoğan Hepsiburada'nın yönetimine girdi

Türkiye’nin en büyük e-ticaret şirketlerinden Hepsiburada, 1 Kasım itibariyle üst yönetimine Fatmanur Erdoğan’ı kattı.

Fatmanur Erdoğan Hepsiburada'nın yönetimine girdi

İletişim sektörünün yenilikçi ve yaratıcı ismi olarak tanınan Fatmanur Erdoğan, Kurumsal İletişim Grup Başkanlığı görevinde (CCO) kurumsal iletişime dair tüm offline ve dijital süreçlerden sorumlu olacak.

Kariyerine Norveç’te başlayan Erdoğan, Singapur ve Amerika’da farklı sektörlerde pazarlama ve marka yönetimi üzerine çalıştı. Türkiye’ye döndüğünde, BSH Bosch ve Siemens Ev Aletleri, The Coca-Cola Company, Allianz gibi uluslararası şirketlerde kurumsal iletişim, dijital pr ve sürdürülebilir gelişim alanında yaptığı çalışmalarla hem ulusal hem de uluslararası alanlarda ödüller aldı.

Uludağ Üniversitesi’nde İşletme ve Yorkville University’de Psikolojik Danışmanlık üzerine yüksek lisans yapan Erdoğan, Türkiye’de kurumsal kültür değişimi ve iletişimi süreçlerine bilimsel ve kanıta dayalı bir bilim alanı olan Pozitif Psikoloji’nin uygulamalarını entegre eden ilk yöneticilerden.

Fatmanur Erdoğan, International Positive Psychology Association üyesidir. Hürriyet Daily News’da bir dönem girişimcilik üzerine köşe yazıları da yazan Erdoğan’ın, Beyaz Yakalı Girişimci isimli bir kitabı bulunuyor.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar