GÜNDEM

Fatma Şahin, Hadi Özışık'a konuk oldu rakiplerine meydan okudu

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, İnternethaber Yayın Grubu Başkanı Hadi Özışık'ın konuğu oldu. Projelerinden bahseden Fatma Şahin, rakibi DSP adayı Celal Doğan'a meydan okudu ve yeniden başkan olacağını ifade etti.

Fatma Şahin, Hadi Özışık'a konuk oldu rakiplerine meydan okudu

AK Parti iktidarının en başarılı bakanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sevdiği bir isim olan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 31 Mart'ta gerçekleştirilecek yerel seçimler öncesi İnternethaber Yayın Grubu Başkanı Hadi Özışık'ın konuğu olurken yeni porojelerinden bahsetti.

Menemen konusu
Geçtiğimiz günlerde üniversite öğrencilerinin anne yemeği çağrısına cevap verip gençlere kendi elleriyle menemen yaparak gönülleri fetheden Fatma Şahin, ''Öğrencilerin karnını 15 dakikada doyurmamız gerektiği için şimdilik bunu yaptık. Bir saat zamanım olursa nasıl anne yemeği yapılır herkese gösteririrm. Bu konuda iddialıyım'' dedi.

''İnanıyorum şimdi bunun üzerine çıkacağız'' 
Bugüne kadar Gaziantep'e kazandırklarıyla ve başarılarıyla herkesin gönlünde taht kuran Fatma Şahin, ''Türkiye ortalamasının yüzde 10 hep üzerindeyiz. 2014 seçimlerinden yüzde 54 oy aldık. İnanıyorum şimdi bunun üzerine çıkacağız.'' ifadelerini kullandı.

''Bu parti kürdüyle türküyle herkesin partisi''
Hadi Özışık'ın ''Celal Doğan DSP'den aday oldu niyeti kürt halkından oy almak. Peki bu sizi etkiler mi?'' şeklinde soruya yanıt veren Şahin, şu ifadeleri kullandı; ''Siyaset matematik değil. İki kere iki dört etmez. 15 yıl önceki şehir de o şehir değil. Biz sahadayız. Bu parti kürdüyle türküyle herkesin partisi.'' 

Medeniyet Şehri Projesi
Projelerinden de bahseden Fatma Şahin, Medeniyet Şehri Projesi’yle 4 milyon metrekare alanı yeşille buluşturacağını söyledi. Ayrıca Fatma Şahin, bu projenin New York'taki Central Park'tan daha büyük olacağını belirtti.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar