TV HABER

Fatma Betül Kaya Sayan'dan İsmail Küçükkaya'ya yalanlama

Fatma Betül Sayan Kaya, eşi İlyas Kaya hakkında FOX TV ekranlarında İsmail Küçükkaya tarafından atılan iddiaya Twitterdan yanıt verdi.

Fatma Betül Kaya Sayan'dan İsmail Küçükkaya'ya yalanlama

Fatma Betül Sayan Kaya'nın eşi İlyas Kaya hakkında FOX TV ekranlarında İsmail Küçükkaya tarafından inanılmaz bir iddia ortaya atıldı. Fatma Betül Sayan Kaya iddiaya sert tepki gösterdi ve hukuki işlem başlattığını duyurdu.


Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'nın eşinin telefonunda ByLock olduğu ve Kaya'nın eşinden boşanmak için dava açtığı iddia edilmişti. O iddialara Bakan Kaya'dan yanıt geldi. Bakan Kaya iddianın gerçek dışı olduğunu ve 'iftirayı atan' hakkında yargıya gideceğini açıkladı.

FOX TV ekranlarında sabah haberlerini sunan İsmail Küçükkaya Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya’nın eşi hakkında şoke eden bir haber yayınladı. Küçükkaya'nın twitter hesabına da taşıdığı iddiasına göre bakan Kaya'nın eşi MİT'in ByLock listesinde çıktı. İsmail Küçükkaya'nın iddiaları arasında Fatma Betül Sayan Kaya'nın eşine boşanma davası açtığı da vardı. Bu iddialara Bakan Kaya'dan yanıt geldi.

Kaya, ''Bazı basın organlarında eşim ve şahsım hakkında yer alan iddialar tamamen gerçek dışıdır.İftiralara karşı gerekli hukuki işlemi başlatıyorum'' diye konuştu.



İSMAİL KÜÇÜKKAYA EKRANDA SÖYLEDİ TWITTE ADINI YAZMADI
Fatma Betül Sayan Kaya hakkındaki iddiayı önce FOX ekranından paylaşan İsmail Küçükkaya twitter hesabında ise 'isim vermeden' twit attı;

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar