MEDYA KÖŞESİ

Fatih Altaylı'dan Ekrem İmamoğlu'na 'Anıtkabir' tepkisi!

Fatih Altaylı, Anıtkabir özel defterini “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı” olarak imzalayan Ekrem İmamoğlu'nun bu yaptığını doğru bulmadığını söyledi.

Fatih Altaylı'dan Ekrem İmamoğlu'na 'Anıtkabir' tepkisi!

 Ailesi birlikte Anıtkabir'e giden ve Anıtkabir özel defterini “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı” sıfatıyla imzalayan Ekrem İmamoğlu büyük tepki  çekti.

Konuyu köşesine taşıyan Fatih Altaylı bunun doğru bir hareket olmadığını belirtti. 'Yanlış yaptı, yapmamalıydı' diyen Altaylı, Binali Yıldırım’ın da seçimin ertesi günü daha sonuçlar belli değilken  İstanbul’u teşekkür ilanları ile donatmasını da doğru bulmadığını söyledi.

Altaylı, "Biri ne kadar yanlış ise diğeri de o kadar hatalı idi." dedi.

Olmadı Ekrem Bey çünkü olmamıştı

Ekrem İmamoğlu’nun Anıtkabir defterini “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı” olarak imzalamasını hiç ama hiç doğru bulmadım.

Bunu o gece de söyledim.

Yanlış yaptı, yapmamalıydı.

Çünkü Binali Yıldırım’ın da seçimin ertesi günü daha sonuçlar belli değilken ve resmileşmemiş sonuçlara göre geride iken İstanbul’un dört tarafını teşekkür ilanları ile donatmasını da doğru bulmamıştım.

Biri ne kadar yanlış ise diğeri de o kadar hatalı idi.

Binali Bey daha sonra konuya bir açıklık getirdi ve dedi ki, “İlçelerin çoğunu ve Belediye Meclisi'ni aldığımız için teşekkür ettik”

Keşke o zaman o ilanlara ve billbordlara kazanan ilçe belediye başkanlarının fotoğrafları da koyulsaydı.

Daha inandırıcı olmaz mıydı!

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar